Zonnepanelen Woudenberg

Wil jij duurzamer wonen en ook direct besparen op energiekosten? Door zonnepanelen op jouw huis in Woudenberg te plaatsen, profiteer je direct van deze voordelen.

Als bekend installateur voor zonnepanelen in Woudenberg helpen wij je met een advies op maat. Zo krijg je een lagere energierekening (je bespaart gemiddeld € 1230 per jaar!) en heb je in de komende jaren nog zoveel mogelijk voordeel van de salderingsregeling.

Energie Vanzelf Harderwijk

82

Afgeronde projecten in Woudenberg

€1.230 euro

Gemiddeld per jaar bespaard

1.000+

zonuren per jaar in Woudenberg

Zonnepanelen aanschaffen? Dit zijn de voordelen

Het plaatsen van zonnepanelen brengt veel voordelen met zich mee! Waarom het kiezen voor zonnepanelen anno 2024 nog steeds een goed idee is? Onder andere door deze voordelen.

Korte terugverdientijd

Zonnepanelen een investering om aan te schaffen? Dat klopt, maar deze investering is snel weer terugverdiend: het volledige aankoopbedrag heb je gemiddeld binnen vier jaar terugverdiend door besparing op energiekosten! Na die tijd hebben de zonnepanelen nog een levensduur van 21 tot 25 jaar. Hierdoor profiteer jij dus nog jaren van flinke kortingen.

Geen btw voor aankoop en installatie

De Nederlandse overheid stimuleert de verduurzaming van huishoudens! Daarom is de aanschaf en installatie van zonnepanelen sinds 2023 vrijgesteld van BTW. Een mooi voordeel wanneer je zonnepanelen als particulier wilt aanschaffen, bijvoorbeeld voor jouw huis in Woudenberg!

Hogere woningwaarde

Jouw woning wordt meer waard door het plaatsen van zonnepanelen. Dat zit zo: door de aanleg van zonnepanelen komt jouw huis in een gunstiger energielabel terecht. Hierdoor krijgt een woning automatisch meer waarde: gemiddeld komt er 10.000 euro waarde bij. Daardoor is de aanleg van zonnepanelen ook interessant wanneer je op termijn van plan bent om te gaan verhuizen.

Vrijblijvend een dakcheck aanvragen

moderne woning met zonnepanelen

Geld besparen doe je met zonnepanelen in Woudenberg

Het plaatsen van zonnepanelen is een slimme keuze, ook in Woudenberg! Dit dorp ligt naast de vestigingsplaats van ons hoofdkantoor – Maarsbergen – waardoor we zelf ook kind aan huis zijn in dit dorp. En we kunnen je vertellen: hier zijn veel mogelijkheden voor het plaatsen van zonnepanelen! Door te kiezen voor zonnepanelen in Woudenberg help je om jouw dorp te verduurzamen (je kiest namelijk voor groene stroom) en je bespaart gemiddeld € 1230 per jaar, op basis van een 3-persoons huishouden. Daarbij hebben we rekening gehouden met het Nederlandse weer. Een mooi voordeel, dus!

Energie Vanzelf al sinds 2013 installateur van zonnepanelen in Woudenberg

01

Aanvraag en persoonlijk advies

Zodra jouw aanvraag binnen is gekomen, gaan we aan de slag met een advies op maat. Hiervoor nemen we telefonisch contact met je op, zodat we alle punten goed kunnen bespreken. Bevalt dit vrijblijvende advies? Dan komen we langs voor een dakcheck. Hier bespreken we alle overige punten, zodat jij precies weet waar je aan toe bent!

02

Installatie

Offerte goedgekeurd? Dan maken we een afspraak voor installatie. Het aanleggen van zonnepanelen duurt gemiddeld één werkdag, snel geregeld dus! Voordat we aan de slag gaan lopen we alle stappen nog eens met je door. Zo weet jij precies waar je aan toe bent.

03

Tijd om te besparen!

Nadat de installatie is afgerond, is het tijd om te besparen! Extra handig: na de installatie heb jij ook toegang tot een app. Hier houd je gemakkelijk in de gaten wat de precieze opbrengst van de zonnepanelen is. Laat die groene energie maar komen

Zonnepanelen aanleggen in Woudenberg: is jouw dak geschikt?

Woudenberg is een redelijk groot dorp met veel nieuwbouwwijken, zoals Hoevelaar en Het Groene woud. Heb jij een huis (gekocht) in één van deze nieuwbouwwijken? Dan is jouw huis helemaal geschikt voor het aanleggen van zonnepanelen. Ook in de wat oudere wijken in Woudenberg zijn er genoeg mogelijkheden om zonnepanelen aan te leggen.

Bij monumentale huizen en gebouwen (vooral te vinden in het buitengebied) is er een kans dat dit iets anders zit. Hier is het vanwege de historische waarde niet altijd mogelijk om zonnepanelen op het huis te plaatsen. In dit geval raden we je aan om direct contact met ons op te nemen, dan kijken we naar een passende oplossing.

Bereken hoeveel je bespaart met zonnepanelen

Zonnepanelen zorgen voor een mooie korting op jouw bankrekening! Ben je benieuwd hoeveel jij nu daadwerkelijk gaat besparen door de aanleg van zonnepanelen? Dat bereken je met deze rekensom:

Jaarlijks bespaarde euro’s = (het vermogen van de zonnepanelen á 430 Wattpiek) x (aantal zonnepanelen) x (rekenfactor in Nederland á 0,85) x (huidige energieprijs)

Hoe hoger de energieprijzen zijn, hoe meer jij bespaart met zonnepanelen. Je hoeft namelijk (voor een gedeelte) geen stroom af te nemen bij een energiemaatschappij. Dit zorgt voor flink minder kosten.

Dit leveren zonnepanelen je op

Benieuwd naar hoeveel zonnepanelen je nodig hebt om maximaal te besparen? Of ben je benieuwd wat het rendement van zonnepanelen op jouw woning is? De vakmensen van Energie Vanzelf geven je een advies op maat en vertellen je alles wat je wilt weten over de aanschaf van de woning.

Zonnepanelen in Woudenberg aanschaffen? Nú is je kans!

Ook in 2024 brengt het aanschaffen van zonnepanelen nog vele voordelen met zich mee. Zo profiteer je nu nog maximaal van de salderingsregeling en hoef je geen btw te betalen voor aanschaf en installatie.

Woon je op dit moment in een appartement, waardoor je onder de hoede van een VVE valt? Dan maak jij zelfs aanspraak op subsidies. Een mooi punt om onder de aandacht te brengen bij de beheerder van de VVE!

Gratis zonnepanelen dakcheck aanvragen

Naam(Vereist)
DWG - 20220518--12

Vraag direct een gratis dakcheck aan

Meer weten over zonnepanelen op jouw huis in Woudenberg? Vraag vandaag nog een vrijblijvende dakcheck aan of neem contact op voor vrijblijvend advies! Samen gaan we voor een optimaal resultaat.