Zonnepanelen laten plaatsen? Energie Vanzelf  helpt je verder!

Zonnepanelen zijn een investering in de toekomst! Door de kracht van de zon, zorg jij ervoor dat jouw huis gebruik kan maken van schone en duurzame energie. Voor optimaal rendement wil je het juiste aantal zonnepanelen aanschaffen én geholpen worden met een goede installatie. Energie Vanzelf staat klaar om je te voorzien van groene energie!

moderne woning met zonnepanelen

Hoe werkt de aanschaf van zonnepanelen?

  1. Wat jouw vraag ook is: wij staan van advies tot oplevering voor je klaar. Zo zorgen we ervoor dat jij optimaal profiteert van jouw zonnepanelen.
  2. Na het indienen van de aanvraag komen we langs voor een dakcheck. Hier checken we of het dak geschikt is voor zonnepanelen, hoe de installatie het beste geplaatst kan worden én hoeveel zonnepanelen er nodig zijn. Jij ontvangt direct een indicatie van werkzaamheden en kosten. Zo weet je gelijk waar je aan toe bent!
  3. Offerte akkoord? Dan wordt het project ingepland. We streven ernaar om jouw aanvraag binnen 6 weken uit te voeren. Schone energie, snel beschikbaar voor jouw huishouden!
  4. Heb je specifieke vragen over de terugleverheffing, omvormers, of serie- of parallel schakelen? Kijk bij de veelgestelde vragen. Zit jouw antwoord er niet tussen? Neem dan contact op met één van de adviseurs.

Menno v. Gerven

Afgelopen vrijdag kwamen 2 heren van Energie Vanzelf zonnepanelen leggen op onze nieuwe woning.

Vanaf het begin tot het einde van het traject liep alles voorspoedig. Het gehele traject verliep snel en de wachttijd tot het leggen van de zonnepanelen was erg kort. Mooi om nog de hele lente mee te kunnen pakken. Ik zou Energie Vanzelf zeker aanraden.

tweepersoons huishouden
Middenwoning

Zonnepanelen laten plaatsen: is mijn dak geschikt?

Of het dak van jouw huis geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen, is afhankelijk van het type dak (schuin dak, plat dak of carport), maar ook van de woonplaats, invalshoek en/of oriëntaties op het dak. Zo is een dak met een steile hellingshoek die niet gericht is op het zuiden, minder geschikt voor zonnepanelen. Om het nog ingewikkelder te maken: de ideale hellingshoek is afhankelijk van de oriëntatie van het dak. Door de vele oriëntaties en mogelijke hellingshoeken, geven we graag advies op locatie. Met behulp van onze slimme software maken we dan direct een goede analyse over de hoeveelheid zonnepanelen die nodig zijn voor jouw woonsituatie.

 

Tijdens leggen

Wat is de terugverdientijd van zonnepanelen? 

Het afbouwen van de salderingsregeling, terugleverheffing.. ben jij door de laatste ontwikkelingen rondom zonnepanelen huiverig geworden om zonnepanelen aan te schaffen? Dan kunnen we je gerust stellen. Ondanks al deze ontwikkelingen bespaar je alsnog minimaal € 1323 euro per jaar op je energierekening. Hierdoor blijft terugverdientijd van zonnepanelen zo’n 6 Jaar! Wil je nóg meer besparen op de energierekening? Kies dan voor energieopslag aan huis met de thuisbatterijen van WattsYours!