Alles wat je moet
weten over Energievanzelf

Sinds 2013 is Energievanzelf dé partij als het gaat om adviseren, leveren en installeren van zonnesystemen. Voordat je energievanzelf binnenkomt, willen wij dat het geen daaraan vooraf ook vanzelf gaat. Dit maakt Energievanzelf.nl.

Onze koers naar een duurzame wereld

01. Onze missie

Wij leveren optimaal rendement en voldoen aan de strengste kwaliteitcriteria. Wij luisteren naar jouw wensen en behoeftes en voorzien van het beste advies op maat.

02. Onze visie

Energievanzelf biedt ls belangrijkste uitgangspunt het stimuleren van een ecologische vooruitgang, samen naar een schoner milieu d.m.v. zonnepanelen!

03. Onze doelen

Wij willen iedereen laten profiteren van duurzame energie. Deze energie komt van de zon en voor niets gaat de zon op, dus zonnepanelen aanschaffen loont.
Zonnepanelen kantoor bij Energievanzelf

Stichting Garantiefonds Duurzame Energie

Om tegemoet te komen aan de zekerheid omtrent garantieverplichtingen in de toekomst, is Energievanzelf aangesloten bij Stichting Garantiefonds Duurzame Energie. Tegen een kleine vergoeding wordt de aanbetaling gegarandeerd. Indien Energievanzelf stopt met de bedrijfsactiviteiten, worden de installatie- en fabrieksgarantie opgevolgd door Stichting Garantie Fonds Duurzame Energie.

Per mail wordt een bevestiging gestuurd dat Energievanzelf de zonnestroominstallatie heeft geregistreerd. Met het doorgegeven certificaatnummer kan het certificaat gecontroleerd worden op de website van GFDE.

Daarbij controleert Stichting Garantiefonds Duurzame Energie de installaties van Energievanzelf. Zowel de producten als omvormers en zonnepanelen alsook de installatie en vakbekwaamheid. Energievanzelf onderschrijft de geschillenregeling van Stichting Garantie Fonds Duurzame Energie. Dit betekent dat er bij een geschil aanspraak gemaakt kan worden op een onafhankelijk oordeel.

Vraag om persoonlijk advies

Samen het beste uit
zonne-energie halen

Wij ontzorgen je graag als het gaat om het aanschaffen zonnesysteem o.a. het aanvragen van subsidie, het aanvragen van een nieuwe meter of het uitrekenen en/of opvragen van je verbruik. Energievanzelf regelt dit van beging tot eind. Daarbij hanteren wij A-kwaliteit producten met goede garantie. Door onze vakkundige installateurs is de installatie zo gedaan. Dit bevestigt Energievanzelf.

Ik wil meer weten over zonnepanelen

We werken samen met onze erkende partners

erkend leermerk logo
vcalogo