Met de toegang tot en het gebruik van de site www.energievanzelf.nl stemt u als gebruiker in met de onderstaande voorwaarden en beperkingen:

1. De site www.energievanzelf.nl verstrekt informatie aan u als gebruiker. Energievanzelf.nl geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van deze site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.

2. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door de directie van www.energievanzelf.nl uitdrukkelijk afgewezen.

3. www.energievanzelf.nl biedt geen garantie voor het continu en foutloos functioneren van deze site.

4. Links naar andere sites en verwijzingen naar informatiebronnen zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van deze site. www.energievanzelf.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, aanbiedingen of andere zaken die vermeld worden in deze sites of informatiebronnen.

5. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade of verlies, veroorzaakt door informatie van bovenstaande sites of informatiebronnen, wordt door de directie van www.energievanzelf.nl
uitdrukkelijk afgewezen.

6. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele prijswijzigingen. Prijswijzigingen voorbehouden. Afbeeldingen kunnen afwijken van de aangeboden product afbeeldingen. Eventuele extra verzendkosten komen voor uw rekening.