Cashback

Draag een klant bij ons aan en profiteer!
Heb je vrienden, familie, collega’s, kennissen of buren verteld over jouw ervaring met zonnepanelen van Energievanzelf?
Als jouw aanbeveling leidt tot de aankoop van een nieuwe installatie zonnepanelen van Energievanzelf, willen we je daar graag voor bedanken in de vorm van cashback!

Aanmelden cashback


  Waarom deze cashback actie?

  Met de cashback verdien jij je eigen installatie zonnepanelen nog sneller terug. Maar lever je indirect ook weer een bijdrage aan het besparen op de energierekening en bovendien draag je ook nog mee aan een beter milieu.

  Energievanzelf wil zonne-energie voor iedereen mogelijk maken en zal daarom haar uiterste best doen door persoonlijk advies en een vakkundige installatie opnieuw een goed resultaat te leveren met als gevolg weer een tevreden klant! Zo kunnen we allemaal profiteren!

  Heb je Energievanzelf aanbevolen en daarmee een nieuwe klant aangedragen, laat dan je gegevens hierboven achter.

  Meld je aan!

  Zelf zonnepanelen aanschaffen?

  Ben je nog geen klant van Energievanzelf en overweeg je om zonnepanelen aan te schaffen? Laat onze klantverhalen je dan overtuigen van onze kwaliteit en wordt ook ambassadeur van Energievanzelf!

  Zo kan ook jij gaan profiteren van de cashback actie en verdien je de zonnepanelen nog sneller terug!

  Ik wil klant worden

  De cashback voorwaarden

  Nieuwe klant

  De nieuwe klant is nog niet via een ander traject bekend bij Energievanzelf en stelt Energievanzelf aan als leverancier van de zonnepaneleninstallatie.

  Minimum

  De nieuwe klant dient tenminste zes zonnepanelen aan te schaffen.

  Het bedrag

  Bij een rechtmatige claim back aanvraag wordt het bedrag van € 100 binnen 30 dagen overgemaakt op het rekeningnummer waarmee de factuur is betaald.

  Geldigheid

  De actie geldt uitsluitend voor particuliere klanten.

  Toekenning

  Per nieuwe klant wordt slechts eenmaal de cashback toegekend, indien er twee aandragers een cashback claimen, wordt deze slechts aan de eerste claimback toegekend.

  Looptijd

  De cashback actie loopt tot 31 december 2023 in de tusssenliggende tijd kan Energievanzelf de voorwaarden van de cashbackactie aanpassen zonder aankondiging of communicatie.

  Gegevens

  De gegevens worden niet aan derden beschikbaar gesteld. De Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt in acht genomen.

  Bij twijfel...

  Energievanzelf behoudt het recht om bij twijfel over de rechtmatigheid van de claim op de cashback verder onderzoek uit te voeren en een claim te diskwalificeren en te verwerpen.

  Aanmelden cashback actie!