Slim en efficiënt laden: dat doe je met de laadpalen van Energievanzelf.

Op zoek naar mogelijkheden om een laadpaal te installeren? Goede stap! Laadpalen bieden namelijk een efficiënte en hoogwaardige oplossing in de verduurzaming van jouw huishouden. Jij hebt straks altijd de mogelijkheid om jouw elektrische auto snel op te laden. Met een laadpaal aan huis stap jij elke ochtend in een volledig opgeladen auto. Ideaal. Mogelijkheden, kosten en levertijd? Dat ontdek je hier!

IMGL0154-HR

Optimaal profiteren? Zet zonne-energie in voor het laden van jouw auto

Met een eigen laadpaal bespaar je gemiddeld 0,34 cent* per kWh voor het laden van jouw elektrische auto! Daardoor heb je de investering voor een laadpaal straks snel terugverdiend. Optimaal profiteren van goedkope energie? Dat doe je door de opgewekte energie van de zonnepanelen in te zetten voor het laden van de auto. Wek duurzame energie op met zonnepanelen, gebruik de thuisaccu om energie op te slaan voor momenten dat jij het nodig hebt én zet de laadpaal in om jouw auto met duurzame energie te laden.

De laadpalen van Energievanzelf zijn op verschillende manieren in te zetten: alleen laden met zonne-energie, semi laden met zonne-energie óf zo snel mogelijk. Maak je alleen gebruik van zonne-energie? Dan laad je op de meest duurzame en goedkope manier. Zo snel mogelijk laden? Minder duurzaam en minder goedkoop, maar wel het meest efficiënt. Handig, wanneer je binnen bepaalde tijd weer voorzien moet zijn van een volledig opgeladen auto.

 Laadpalen voor jouw huishouden: dit is mogelijk

Ratio Solid

Ratio solid – 22 kw – socket

  • Laden op zonne-energie
  • Dynamische load-balancing
  • Geïntegreerde kWh-meter
Contact opnemen
Ratio Solid - vaste kabel

Ratio Solid – vaste kabel – 5m

  • Vaste laadkabel
  • Laden op zonne-energie
  • Dynamische load-balancing
  • Geïntegreerde kWh-meter

 

Contact opnemen
Ratio solar

Ratio Solar – 22 kw – Socket

  • Laden op zonne-energie
  • Dynamische Load-balancing
  • App voor de telefoon
Contact opnemen

Hoogwaardige kwaliteit en van Nederlandse bodem

Rijd jij op dit moment een elektrische auto? Grote kans dat de opvolger ook weer elektrisch wordt. Investeren in een laadpaal doe je voor nu én de toekomst. Daarom kies je bij Energievanzelf voor een laadpaal van Nederlandse makelij: met hoogwaardige kwaliteit, slimme software én stijlvol design. Hierdoor werken we voor de particuliere markt uitsluitend samen met Ratio Electric laadpalen. Zo garanderen we je altijd de beste kwaliteit, met nét wat slimmere laadpalen voor jouw elektrische auto.

Wil jij een laadpaal aanschaffen voor de elektrische auto van de zaak? Ratio laadpalen zijn voorzien van een automatisch betaalsysteem. Dit betaalsysteem regelt de administratieve rompslomp en koppelt de laadkosten door aan het betaalsysteem van jouw werkgever. Daardoor is alles administratief direct goed geregeld!

Laadpaal installeren: dit mag je verwachten 

Snel opgeladen, besparen op laadkosten en gemakkelijk geregeld: dat zijn de drie belangrijkste redenen waarom een laadpaal een slimme investering is. Daarnaast is het installeren van een laadpaal van Energievanzelf een fluitje van een cent. Wij nemen namelijk alle zorgen rondom vergunningen, graafwerkzaamheden, montage en installatie van je over. Het installeren van een laadpaal duurt maximaal één werkdag, waardoor jij minimale overlast ervaart van de werkzaamheden. Na installatie is de laadpaal direct aangesloten op de stroomvoorziening van jouw huishouden, waardoor energie vanuit zonne-panelen direct ingezet kan worden voor het laden van jouw elektrische auto!

verkoopadviseur-scaled

Binnenkort snel en efficiënt laden?

Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden! Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder.