vve hilversum

Zonnepanelen voor VVE’s

Nét wat slimmer met Energie Vanzelf

Verenigingen Van Eigenaren (VVE’s) opgelet: overstappen naar duurzame energie is eenvoudiger en duurzamer dan ooit! Ontdek hier hoe wij jouw VVE kunnen helpen met kostenbesparing en duurzaamheid.

Waarom zonnepanelen voordelig zijn voor VVE’s

Kostenbesparing

Met behulp van zonnepanelen verlaag je de energiekosten voor individuele- en gemeenschappelijke ruimtes. Door het gebruik van zonne-energie, verlaag je de energierekening én de VVE-bijdrage van de bewoners.

Duurzaamheid

Door te investeren in duurzame energie, draagt de VVE bij aan een groenere toekomst. Bijkomend voordeel: het aanschaffen van zonnepanelen zorgt ervoor dat het pand meer waard wordt

Subsidies en financiering

VVE’s die willen investeren in zonne-energie, maken aanspraak op verschillende subsidies en financieringsopties. Wij helpen je bij het kiezen voor de juiste subsidie en vinden de beste financieringsoptie voor jouw situatie.

Zo werkt Energievanzelf

Persoonlijk advies en begeleiding

De pro-actieve en betrokken projectmanagers van Energievanzelf staan voor je klaar! Zij begeleiden je door het gehele proces, van technische evaluatie tot de installatie en onderhoud van de zonnepanelen. Dit zorgt voor een soepel lopend proces, waarbij we je alle zorgen van je overnemen, maar je wél betrokken en geïnformeerd houden.

Technische evaluatie en installatie

Allereerst voeren onze technische experts een detailleerde technische evaluatie uit. Dit doen we om de geschiktheid van het dak te beoordelen. Zo analyseren we de draagkracht, oriëntatie én mogelijke schaduwvorming. Aan de hand van deze analyse bieden we een op maat gemaakte oplossing die precies aansluit op de behoefte van de VVE.

Flexibele financieringsopties

Energievanzelf begeleid je in het kiezen voor de juiste financieringsoptie, zoals leasing, leningen met een lage rente en gespreide betalingen. Hierdoor verlagen we de drempel om te investeren in zonnepanelen en wordt zonne-energie nóg toegankelijker voor VVE’s.

Ondersteuning in besluitvorming en juridische onderdelen

Het nemen van een collectief besluit binnen een VVE kan een uitdaging zijn. Wij helpen bij het opstellen van de benodigde documenten voor de Algemene Ledenvergadering (ALV) en bieden juridische ondersteuning om ervoor te zorgen dat alle stappen goed worden gevolgd.

Monitoring en onderhoud

Ook na de installatie zorgen we ervoor dat het zonnepanelensysteem optimaal blijft presteren. Met behulp van slimme software is het mogelijk om de opbrengsten van de zonnepanelen te monitoren. Zo zijn we snel ter plaatse in het geval van storingen of schade! Daarnaast plannen we regelmatig onderhoud om de werking en levensduur van de panelen te waarborgen.

Innovatief in oplossingen

Energievanzelf blijft zich ontwikkelen. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën, verbeteren we de effciëntie en transparantie van onze producten. Zo werken we continu aan nieuwe producten en verbeterde software.

Speciale pakketten voor kleine VVE’s

Ben je beheerder van een kleinere VVE, met beperkte middelen? Geen zorgen, we kunnen je alsnog helpen met verduurzaming. We bieden namelijk speciale pakketten aan met schaalbare, kosteneffectieve oplossingen. Daardoor blijft de investering ook behapbaar voor een kleine VVE!

Vrijblijvend een dakcheck aanvragen

Zonnepanelen vve

Compleet pakket? Kies voor laadpalen en thuisbatterijen

Nét wat slimmer kijken naar de toekomst? Dat doe je met de hulp van Energie Vanzelf. We helpen je namelijk niet alleen met de aanschaf van zonnepanelen, maar zorgen ervoor dat het gebouw ook direct gereed is voor verdere verduurzaming, zoals een thuisbatterij of laadpalen voor elektrische auto’s. Onze adviseurs zorgen voor een compleet advies. Zo zet jouw VVE – stap voor stap – de ontwikkeling in naar een duurzame toekomst.

Vrijblijvend een dakcheck aanvragen

verkoopadviseur-scaled

Meer weten over zonnepanelen voor VVE’s? Neem contact op!

Klaar voor de verduurzaming van het appartementencomplex? Energievanzelf helpt je verder! Neem vrijblijvend contact op met onze adviseurs via 0343-745824 of mail naar info@energievanzelf.nl. Zij staan klaar om vragen te beantwoorden en je naar een duurzame toekomst te begeleiden.