WhatsApp Image 2023-10-18 at 16.41.52 (1)

Zakelijk zonnepanelen leasen

Heb je plannen om zonnepanelen aan te schaffen voor jouw bedrijf, maar wil óf kan je de financiële middelen niet missen? Dan is het leasen van zonnepanelen een handige optie. Door zonnepanelen te leasen, ben je direct duurzaam bezig én bespaar je op je energierekening. Nét wat slimmer aan de slag en meer weten over de mogelijkheden? Lees verder.

Zonnepanelen leasen, hoe werkt dat?

Zonnepanelen op je dak, zonder hoge aanschafkosten: het lijkt te mooi om waar te zijn. Toch zijn er veel verschillende mogelijkheden om zonnepanelen te leasen. Denk bijvoorbeeld aan het leasen van zonnepanelen via je eigen bank, bij een externe partij óf bij een energiecoöperatie. Elke mogelijkheid heeft zijn eigen voor- en nadelen. We bespreken alle opties stuk voor stuk met je door:

DCIM100MEDIADJI_0377.JPG

Zonnepanelen leasen: de mogelijkheden.

Zonnepanelen leasen via je eigen bank

Veel banken stimuleren de verduurzaming van bedrijven. Grote kans dat de bank waar jij bij aangesloten zit, mogelijkheden aanbiedt om de verduurzaming van jouw bedrijf mogelijk te maken. Bij zo’n aanvraag word je direct eigenaar van de zonnepanelen, en betaal je simpelweg de aankoopsom van de zonnepanelen aan de bank af. Vraag je een lening voor zonnepanelen aan bij de bank? Dan is het zaak om door de kredietcheck te komen en om een installateur uit te kiezen die aan de voorwaarden van de bank voldoet. Goed nieuws: Energie Vanzelf voldoet aan alle voorwaarden die banken aan installateurs stellen.

Zonnepanelen leasen via een externe partij

Ben je op zoek naar een eenvoudige manier om de financiering van zonnepanelen te regelen? Energievanzelf helpt je graag verder! Wij werken samen met verschillende financieringspartijen, waardoor er altijd is een financieringsvorm is die bij je past! Daardoor is het financieren van zonnepanelen via externe partijen vaak aantrekkelijker én sneller geregeld dan bij een traditionele bank.  Zo kan jij straks zorgeloos genieten van zonne-energie.

 

 

Zonnepanelen met behulp van een energiecoöperatie

Het jij veel ruimte over voor zonnepanelen (een groot stuk dak of land), maar wil je niet zelf de investering regelen? Dan zijn zonnepanelen via een energiecoöperatie misschien wat voor jou. Dit is een project waarbij zowel particulieren als ondernemers een aandeel kunnen kopen. De coöperatie huurt hierbij het dak of de grond van jou, de eigenaar. Dat zorgt voor veel voordelen en een groener imago!

Energievoorziening voor de toekomst: nét wat slimmer met Energie Vanzelf

Is jouw bedrijf al klaar voor de toekomst? Voor een leefbare toekomst is het nodig om Nederland in rap tempo te verduurzamen. Daarom staan we bij Energie Vanzelf niet alleen voor zonnepanelen, maar ook voor een compleet energie-advies. Dat advies combineren met innovatieve producten. Daardoor is jouw bedrijf niet alleen vandaag, maar ook morgen van – nét wat slimmere – duurzame energie voorzien.

verkoopadviseur-scaled

Wil je meer weten over het leasen van zonnepanelen?

Neem contact op! We geven je graag een goed advies over de juiste leasekeuze voor zonnepanelen. Bel direct naar 0343-7458254 of mail naar info@energievanzelf.nl. Tot snel!