Zonnepanelen op je schuur

Zonnepanelen op je schuur, een mooie manier om laagdrempelig je eigen energie op te wekken. Maar is dit op elke schuur mogelijk? Waar moet je rekening mee houden? En vanaf hoeveel panelen is dit rendabel? Energievanzelf maakt de mogelijkheden inzichtelijk, zodat het opwekken van energie straks als vanzelf gaat! Samen zoeken we naar de ideale stroominstallatie.

Energievanzelf heeft veel ervaring met het leggen van zonnepanelen op schuren naast woningen. Hierdoor kunnen we goed inschatten of er bijvoorbeeld nieuwe bekabeling nodig is. Vaak hoeven er weinig aanpassingen plaats te vinden. En de aanpassingen die er wel moeten plaatsvinden, voeren wij zorgvuldig uit.

De informatie op deze pagina is gericht op het leggen van zonnepanelen bij particulieren. Ben jij een ondernemer en wil je zonnepanelen op jouw schuur? Lees meer over zakelijke zonnepanelen.

Kunnen er zonnepanelen op mijn schuur met plat dak?

Vaak zie je zonnepanelen op schuine daken. Daardoor krijgen we geregeld de vraag of het ook mogelijk is zonnepanelen op platte daken te leggen. Ja, dat kan! Vrijwel alle daken zijn geschikt voor zonnepanelen. Van schuin dak met golfplaten tot een plat dak.

We leggen zonnepanelen op schuren met:

  • Sandwichpanelen
  • Golfplaten
  • Dakpanprofielplaten
  • Dakpannen

Hebben jullie een bijzonder dak? Of ben je benieuwd hoe zonnepanelen op jullie dak bevestigd worden? We komen graag langs voor het geven van een vrijblijvend advies!

Maak vandaag nog een afspraak

Ook zonnepanelen op jouw houten schuur

Is jullie schuur volledig van hout gemaakt? En willen jullie graag zonnepanelen leggen? Ook op een houten schuur is het in de meeste gevallen mogelijk om zonnepanelen te leggen. Natuurlijk hangt dit wel af van de constructie van de schuur. Bij twijfel komen we graag langs voor een persoonlijk advies. Hierbij bekijken we samen de mogelijkheden. Na ons bezoek weet je precies wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen op jouw houten schuur!

Ja, ik wil dat jullie langskomen

Is er een vergunning nodig voor zonnepanelen op je schuur?

Meestal is er geen vergunning nodig om zonnepanelen op de schuur te leggen. In sommige gevallen past het leggen van zonnepanelen niet in het plaatselijke bestemmingsplan. Bij Energievanzelf zoeken we dit graag voor je uit. Ook kan je een vergunningcheck doen, waardoor je direct meer duidelijkheid hebt. Is er een vergunning nodig voor het leggen van zonnepanelen op de schuur? Dan helpen wij je met het doen van de aanvraag.

Maatwerk op het dak van jouw schuur

Hoeveel zonnepanelen passen er op het dak van jouw schuur? Hoe moeten de zonnepanelen aangesloten op de meterkast worden aangesloten? Het team van Energievanzelf verzorgt voor iedereen een oplossing op maat. Zo kan het ideale aantal zonnepanelen per huishouden verschillen. We maak een transparante berekening, waarbij we rekening houden met verschillende factoren.

Energievanzelf is meer dan alleen een zonnepanelenleverancier. We zijn altijd bezig met de nieuwste ontwikkelingen, die zorgen voor mogelijkheden waar je zelf wellicht nog niet aan had gedacht. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om de overtollig opgewekte energie op te slaan in accu’s .

Ook na de installatie blijven wij het aanspreekpunt. Problemen of vragen over jouw zonnepanelen? Je kan altijd bij ons terecht, van aanvraag tot oplevering én terug levering, zodat het opwekken van energie als vanzelf gaat!

Zonneepanelen zakelijke aanschaf

Projecten

Laat de zon voor je werken!

Wil je alles uit je groene stroom halen? De experts van Energievanzelf staan voor je klaar om te helpen. We plannen een afspraak met je in en overleggen de mogelijkheid. Laat ook zakelijk zonlicht jouw Energievanzelf worden.
Offerte aanvragen