Zonnepanelen voor industriebedrijven

Heb jij een industriebedrijf met veel ruimte op het dak van je pand? Heb je dan wel eens nagedacht over zonnepanelen? Met behulp van zonnepanelen kun je zelf zonne-energie opwekken en maak je slim gebruik van deze onbenutte ruimte. Maak jouw bedrijf toekomstbestendig door middel van zonnepanelen. Het team van Energievanzelf helpt met de financiering, subsidies of eventuele technische aspecten.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Zonnepanelen bij industriebedrijven

Heb je nog twijfels over de aanschaf van zonnepanelen? Zowel de meeste daken als de meeste bedrijven zijn geschikt voor zonnepanelen. Goed om te weten is dat er verschillende subsidies voor bedrijven zijn bij de aanschaf van zonnepanelen waardoor je de inleg sneller hebt terugverdient.

Veel industriebedrijven hebben veel ruimte onbenut die veel beter gebruikt kan worden. Door middel van zonnepanelen kan jij deze onbenutte ruimte nog rendabeler maken en voorbereiden op de toekomst.

Ik wil meer weten over zonnepanelen voor industriebedrijven

Renovatie en zonnepanelen

Is het dak van jouw industriebedrijf aan een renovatie toe? Wij verzorgen niet alleen de installatie van de zonnepanelen, maar ook de complete dakrenovatie. Wij regelen de gespecialiseerde partij die de dakrenovatie uitvoert, een groot voordeel van Energievanzelf. Wanneer dit allemaal afgerond is, leggen wij de zonnepanelen op het dak. Het gehele traject wordt gecommuniceerd door één persoon waardoor er een duidelijke communicatie is en je altijd het overzicht houdt.

Zonnepanelen EVZ

De invloed van zonnepanelen op de CO2- uitstoot

Met de aanschaf van zonnepanelen kun je een bijdrage leveren aan de vermindering van de CO2-uitstoot. De overheid moedigt bedrijven dan ook aan om hier de komende jaren actief mee aan de slag te gaan. Je stoot natuurlijk met de productie van de zonnepanelen wel daadwerkelijk CO2 uit maar eenmaal geïnstalleerd stoten deze niets meer uit. Als bedrijf beschik je vaak over veel ruimte waar grote aantallen zonnepanelen geïnstalleerd kunnen worden. Dit heeft een grote impact op vermindering van de CO2-uitstoot.

De overheid moedigt bedrijven dus aan om hier mee bezig te zijn en hebben daardoor een ‘investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing’ de ISDE van 30 miljoen beschikbaar gesteld. Dit loopt tussen 3 januari 2022 en 31 december 2022. Maak hier dus nog snel gebruik van. Er zitten wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

Zonnepanelen zonder omkijken

Wij van Energievanzelf zorgen er graag voor dat het traject van het leggen van de zonnepanelen zonder zorgen en soepel verloopt. Jouw bedrijf met zonnepanelen zonder teveel er naar om te kijken voor jou. Jij hebt waarschijnlijk al genoeg te doen dus ontzorgen wij jou helemaal in dit hele proces. Wij komen bijvoorbeeld graag met onze eigen elektricien even langs om de verschillende mogelijkheden te bekijken. Is het bijvoorbeeld verstandig om te werken met een accu-opslag om het bedrijf bijna helemaal zelfvoorzienend te maken?

We zoeken het graag voor je uit!

Zonnepanelen bij jouw industriebedrijf stap voor stap

Jouw ontzorgen is ook laten weten waar wij mee bezig zijn wat heel erg belangrijk is met zo’n grote investering. Hieronder volgen de stappen binnen het traject van de zonnepanelen.

  1. Bepalen of de financiële investering haalbaar is.
  2. Technische aspecten als constructies en netaansluiting worden gecontroleerd en in orde gemaakt.
  3. Wij verzorgen de aanvraag van de passende subsidies.
  4. De subsidies worden al dan niet toegekend.
  5. Hierna vindt de plaatsing van de zonnepanelen plaats.
  6. Vooraf en tijdens de plaatsing denken wij met u mee.

 

Al vele bedrijven hebben wij van aanvraag tot oplevering geholpen met het verduurzamen. Wij staan voor u klaar! Profiteer binnenkort ook van zonnepanelen bij uw industriebedrijf.

Neem contact op!

Projecten

Laat de zon voor je werken!

Wil je alles uit je groene stroom halen? De experts van Energievanzelf staan voor je klaar om te helpen. We plannen een afspraak met je in en overleggen de mogelijkheid. Laat ook zakelijk zonlicht jouw Energievanzelf worden.
Ik wil meer weten over zonnepanelen