De beste zonnepanelen op de markt

Bij Energievanzelf zijn we altijd op zoek naar de allerbeste zonnepanelen op de markt. Kwaliteit en innovatie op het gebied van zonne-energie zijn hierbij onze uitgangspunten. De Aiko Solar zonnepanelen bieden een hoger rendement dan andere zonnepanelen, namelijk tot wel 20%! En dat levert je veel op.

Aiko Solar zonnepanelen aanvragen

20% meer rendement

455 Watt-piek

Vakkundig geïnstalleerd

Waarom moet je Aiko Solar zonnepanelen kopen?

De hoogste opbrengst met zonnepanelen:
Het beste zonnepaneel is in de meeste situaties het paneel met de hoogste opbrengst. De Aiko Solar zonnepanelen zorgen voor maar liefst 20% meer opbrengst dan andere zonnepanelen op de markt. Dit maakt de investering erg rendabel. Er zijn zonnepanelen met een nog hogere watt-piek, maar het nadeel hiervan is dat deze veel meer ruimte in beslag nemen. Het Aiko Solar zonnepaneel biedt dus de meest voordelige balans tussen opbrengst en formaat.

Duurzaam en innovatief:
Een Aiko Solar zonnepaneel onderscheidt zich op verschillende vlakken van andere panelen. Zo wordt bijvoorbeeld bijna elke millimeter van het paneel gebruikt om energie op te wekken. Dankzij innovatie behoudt dit zonnepaneel zelfs na 30 jaar nog 88,8% van de oorspronkelijke opbrengst. Een een ander voordeel van dit type zonnepaneel is dat het een van de donkerste panelen is, die er op de markt zijn. Ook lopen er geen storende lijnen over het paneel én dat maakt dat het zonnepaneel egaal en strak op het dak oogt.

A-kwaliteit materialen:
Dit zonnepaneel is ontworpen met de hoogste kwaliteit materialen. Het resultaat hiervan is 20% meer opbrengst, een langere levensduur van de panelen en minder onderhoud. De Aiko Solar zonnepanelen zijn goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen en wind.

Technische specificaties

  • Watt-piek: 455 watt
  • Afmetingen: 113,4 cm x 172,2 cm
  • Efficiëntie: 23.6%
  • Betrouwbaarheid: Na 30 jaar behoudt het nog 88.8% van de originele opbrengst
Aiko Solar zonnepaneel

Vraag vandaag nog een offerte aan

Wil je het beste uit je dak halen en tegelijkertijd bijdragen aan een groenere toekomst? Kies dan voor het Aiko Solar zonnepaneel met de hoogste opbrengst op de markt. Vraag vandaag nog een offerte aan en ontvang vrijblijvend advies van onze deskundige adviseurs. Bij Energievanzelf bereken we graag voor je wat de zonnepanelen je kosten én opleveren.

Offerte aanvragen