Zonnepanelen Zeist

Zonnepanelen in Zeist kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Google review Energievanzelf

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Zeist

  We zijn als mensheid enorm afhankelijk van de zon. We maken gretig gebruik van het licht, de warmte en zelfs ons lichaam produceert vitamine D als we blootgesteld worden aan zonlicht. Zonnewijzers waren gebaseerd op de stand van de zon en veel culinaire hoogstandjes zijn gebaseerd op zongedroogde ingrediënten. Zonne-cellen zijn niet nieuw maar wel innovatief. Er zijn al veel zonnepanelen in Zeist te zien op de daken, toch is er nog veel gelegenheid voor uitbreiding. Niet ieder paneel is gelijk, zowel op het gebied van kosten als opbrengst. De beste keuze maken vereist daarom kennis van zaken. Energievanzelf informeert en installeert. Zonnepanelen kopen in Zeist was nog nooit zo eenvoudig. Met ervaring sinds 2013 weet je zeker dat je de juiste keuze maakt. Zo geniet je vele jaren van een duurzame oplossing voor energie.

  Op deze pagina leggen we in het kort uit waar je rekening mee moet houden. Het is ook mogelijk om direct contact op te nemen met Energievanzelf voor maatwerk advies.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  Vijf redenen om te kiezen voor zonnepanelen in Zeist

  Overstappen op zonne-energie doe je niet zomaar in een opwelling. Je wilt eerst de voordelen en nadelen op een rijtje krijgen. Per situatie kunnen deze zaken verschillen. Hier zijn alvast vijf voordelen als je zonnepanelen in Zeist gaat kopen die voor de meeste huishoudens van toepassing zijn.

  1. Zie het als een investering, het is geen uitgave. Iedere maand de energierekening betalen is geld uitgeven dat je nooit meer terug zult zien. Investeren in zonnepanelen is eenmalig een flinke besteding die iedere volgende maand zorgt voor lagere energiekosten. Het is mogelijk om de totale investering in een periode binnen 10 jaar terug te verdienen. Dit is uiteraard afhankelijk van de situatie.

  2. De EU maakt plannen, de Nederlandse regering stelt regels op maar echt duurzame oplossing laten op zich wachten. Geef het goede voorbeeld met een vorm van energie die duurzaam is en geen gebruik maakt van grondstoffen die schaars zijn. Zonne-energie heeft zichzelf bewezen en zal voor een lange tijd de meest milieuvriendelijke keuze blijven.

  3. Je kunt natuurlijk vertrouwen op de oliebaronnen in de wereld en energiemaatschappijen. Je kunt ook kiezen voor eigen zonnepanelen in Zeist waarmee je tientallen jaren zelf energie kunt opwekken. De huidige energieprijzen hebben bewezen dat overstappen op duurzame energie nog steeds de beste optie is.

  4. Kun je gebruik maken van je elektrische scheerapparaat als de zon niet schijnt? Wees gerust, je komt nooit zonder stroom te zitten. Het is namelijk niet een kwestie van ‘of’ maar van ‘en’. Je genereert stroom voor eigen gebruik, als je toch even tekort komt dan blijf je gewoon energie via de bekende wegen ontvangen.

  5. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je meer stroom opwekt dan je kunt gebruiken. In dat geval is het goed om te weten dat de salderingsregeling nog steeds van kracht is. Zo kun je extra stroom aan de energiemaatschappij verkopen. Deze regeling wordt afgebouwd, profiteer ervan zolang het mogelijk is!

  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Schijnt er voldoende zon in Nederland?

  De grootste vraag die Nederlanders bezighoudt als het gaat om zonne-energie is “schijnt er genoeg zon?” Het korte antwoord is “ja, zonnepanelen in Zeist leveren meer dan voldoende energie op”. Toch is het complete verhaal niet zo eenvoudig. De situatie is bijvoorbeeld anders bij schuine daken dan bij platte daken. De positie van het gebouw ten opzichte van de zon speelt een rol evenals de aanwezigheid van hoge bomen met veel bladeren. Wat betreft externe omstandigheden hebben we echter niets te klagen.

  De ligging ten opzichte van de evenaar is gunstig, de temperatuur is gematigd dankzij het zeeklimaat. We hebben stiekem toch best veel zonuren en moderne zonnepanelen leveren ook in de schaduw rendement op. Staar je niet blind op de wattpiek waarmee vaak geadverteerd wordt. Hoewel het maximale vermogen zeker een aandachtspunt is, gaat het ook om de opbrengst onder minder optimale omstandigheden.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Is er subsidie op zonnepanelen in Zeist mogelijk?

  In het begin was duurzame energie ook echt duur. Met subsidie op zonnepanelen in Zeist werden de eerste overstappers op weg geholpen. Deze landelijke regels bestaan niet meer, toch zijn er nog steeds voordelen die voor het oprapen liggen. Denk aan belastingvoordeel bij duurzaamheidsmaatregelen in of rond de woning. Bedrijven kunnen een beroep doen op de Energie Investeringsaftrek of de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek.

  Daarnaast zul je ook zonder zonnepanelen subsidie in Zeist snel de investering terugverdienen. De grootste winst valt hierbij te behalen als je kiest voor de juiste panelen op het dak. Energievanzelf helpt met duidelijk advies en praktische oplossingen. Maak geheel vrijblijvend een afspraak voor een adviesgesprek. Dan kun je snel starten met het besparen van energie.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.