Zonnepanelen Woerden

Zonnepanelen in Woerden kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Woerden

  Je weet het eigenlijk al, toch is het iedere maand weer een onaangename verrassing; de energierekening. We moeten steeds meer betalen voor precies dezelfde energie. Kies voor een energiebron waar je op kunt rekenen én waarmee je zult besparen. Met zonnepanelen kopen in Woerden kies je voor een permanente oplossing om op een duurzame wijze energie op te wekken. Bekijk maar eens de daken in jouw gemeente, hoeveel mensen zijn al overgestapt op groene energie? Je kunt de gok wagen en in de winkel zonnepanelen aanschaffen, toch is het niet zo makkelijk als je zou denken.

  Er zijn behoorlijk wat zaken om rekening mee te houden voordat je de definitieve keuze maakt. Je wilt immers iedere maand weer het maximale rendement behalen op je investering. Dit vereist planning, kennis en vakmanschap. Met Energievanzelf aan je zijde gaat het zeker lukken. We bekijken de situatie ter plekke om zo tot de meest voordelige oplossing te komen. Wil je binnenkort zonnepanelen in Woerden kopen? Lees dan snel verder of neem contact met ons op voor maatwerk advies.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  Zonnepanelen op mijn dak?

  Het is geen geheim dat steeds meer huishoudens kiezen voor energie van de zon. Dit is een milieuvriendelijke oplossing die leidt tot een lagere energierekening. Je bent eindelijk verlost van de energiemaatschappij. Maar is het interessant om in Woerden zonnepanelen te plaatsen? Is er genoeg zon in Nederland? In de eerste plaats hebben we voldoende dagen met zon, als tweede werken moderne panelen ook met minder licht en in de schaduw.

  Daarnaast is de temperatuur hier optimaal voor zonnecellen, er is weinig luchtverontreiniging en de ligging ten opzichte van de evenaar is ook voordelig. Als je precies wilt weten wat zonnepanelen in Woerden opleveren in jouw persoonlijke situatie neem dan contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Waarom zonnepanelen in Woerden voordeel opleveren

  Niet iedereen zal om dezelfde redenen kiezen voor zonne-energie. Toch zullen we hier alvast enkele algemene voordelen opsommen om in Woerden voor zonnepanelen te kiezen:

  1. Direct vanaf ingebruikname zul je gaan profiteren van lagere energiekosten. Je kunt binnen een periode van 7 tot 10 jaar de investering weer terugverdienen. Dit is uiteraard afhankelijk van de specifieke situatie en mogelijkheden.
  2. Je bent eindelijk verlost van fluctuerende olie- en gasprijzen. Je hebt nu zonne-energie als extra optie voor betaalbare en efficiënte energie. Daar profiteer je nu van en in de komende jaren.
  3. Mocht de zon een dag verlof nemen dan is er nog geen man overboord. De meeste huishoudens behouden hun standaard aansluiting. Dit betekent altijd stroom, ook als de zon even wat minder fel schijnt.
  4. Zonne-energie is milieuvriendelijk en duurzaam. Je levert moeiteloos een bijdrage aan je omgeving. Daar profiteer je zelf direct van en toekomstige generaties zullen je dankbaar zijn.

   

  Energievanzelf legt je graag uit wat de mogelijkheden zijn voor zonnepanelen in Woerden. Profiteer snel van alle voordelen die zonne-energie te bieden heeft.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Welke zonnepanelen zijn het beste?

  In een periode van tientallen jaren is de kwaliteit van zonnecellen sterk toegenomen. Dit heeft er bijvoorbeeld toe geleid dat panelen ook in de schaduw al behoorlijk wat rendement opleveren. Daarnaast zijn de verbindingen tussen de afzonderlijke panelen verbeterd evenals de conversie in de generator. Dit betekent op papier een hogere wattpiek, in praktijk heb je gewoon een hoger rendement met een minimale investering. Er zijn behoorlijk wat factoren die een rol spelen, voor de plaatsing van zonnepanelen in Woerden kijken we eerst naar de specifieke situatie. Dit zijn enkele zaken waar we op letten:

  • De ligging van het gebouw ten opzichte van het zonlicht.
  • Of er bomen in de buurt staan die voor schaduw zorgen.
  • Mogelijk risico op vervuiling door bijvoorbeeld vallende bladeren.
  • De helling van het dak, wat de lichtinval beïnvloedt.

  Omdat we bij Energievanzelf meerdere soorten panelen leveren kunnen we altijd de meeste efficiënte oplossing installeren. Dit betekent minder betalen voor een hoger rendement. Zo wordt zonnepanelen in Woerden kopen een zeer interessante investering.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen

  Kun je subsidie op zonnepanelen krijgen?

  Momenteel zijn er geen maatregelen vanuit de regering betreffende subsidie op zonnepanelen in Woerden. Dit is in het verleden wel het geval geweest. Er bestaan mogelijk nog wel landelijke, regionale of lokale acties die interessant kunnen zijn. Neem contact op met de gemeente, wij denken ook graag met je mee. Er zijn diverse belastingvoordelen bij duurzame verbouwingen aan huis, ook is er nu nog steeds de salderingsregeling.

  Daarmee geniet je direct van financieel voordeel, ook als je het zonder zonnepanelen subsidie in Woerden moet stellen. Voor bedrijven zijn er stimulans regelingen zoals de EIA of KIA, neem contact op met de belastingadviseur voor alle mogelijkheden. Energievanzelf helpt je niet alleen het hoogste rendement te behalen, we denken ook actief mee over de laagste kosten.

  Contact opnemen

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.