Zonnepanelen Wijk bij Duurstede

Zonnepanelen in Wijk bij Duurstede kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Wijk bij Duurstede

  Hoewel het voorspelbaar is, schrikken we toch steeds weer van die torenhoge energierekening. Wordt het niet tijd om over te stappen op een bron van energie waar je wel op kunt rekenen? Zonnepanelen kopen in Wijk bij Duurstede is dé oplossing gebleken voor veel huishoudens in deze gemeente, kijk maar eens om je heen naar de daken. Toch is het niet zo eenvoudig als even naar de winkel gaan en een leuk set aanschaffen. Er zijn namelijk diverse factoren die van invloed zijn op het rendement dat je kunt behalen.

  Aangezien je iedere maand weer profiteert van het resultaat moet je de aanschaf en plaatsing doordacht uitvoeren. Energievanzelf maakt het eenvoudig. Wij komen ter plekke bekijken welke oplossing het meest voordelig is. Zowel wat betreft kosten als opbrengst. Wil je op korte termijn zonnepanelen in Wijk bij Duurstede kopen? Lees dan eerst de informatie op deze pagina of neem direct contact met ons op.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  Ook zonnepanelen op mijn dak?

  Steeds meer huishoudens kiezen voor zonne-energie. Omdat het milieuvriendelijk is, omdat de energierekening omlaag gaat of om niet langer afhankelijk te zijn van energiemaatschappijen. Heeft het eigenlijk wel nut om in Wijk bij Duurstede zonnepanelen te plaatsen? Nederland heeft meer dagen zon dan vaak wordt gedacht, we leven echt niet in een bewolkt land.

  Daar komt bij dat moderne zonnecellen ook met minder licht nog een riante opbrengst leveren. De gunstige temperatuur en de ligging van Nederland ten opzichte van de evenaar dragen allemaal bij aan een voordelige situatie. Het loont dus zeker de moeite om een berekening te laten maken van de kosten en baten voor zonnepanelen Wijk bij Duurstede.

  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Waarom kiezen voor zonnepanelen in Wijk bij Duurstede?

  Niet iedereen stelt dezelfde prioriteiten, de voordelen van zonne-energie zullen per situatie verschillen. Hier zijn enkele voordelen om in Wijk bij Duurstede voor zonnepanelen te kiezen:

  • Na installatie bespaar je iedere maand flink op de energiekosten. Zo is het mogelijk om binnen 7 tot 10 jaar de investering weer terug te verdienen.
  • Je bent niet langer afhankelijk van olie- en gasprijzen. Met zonne-energie kies je voortaan de meest efficiënte en betaalbare energie. Zo ben je goed voorbereid op de toekomst.
  • Is er een zonsverduistering? Geen probleem, de meeste mensen kiezen ervoor om de reguliere aansluiting op elektra te behouden. Zo heb je altijd stroom, ook als er even geen zonne-energie wordt opgewekt.Zonne-energie is duurzaam en milieuvriendelijk. Zo lever je een waardevolle bijdrage aan de samenleving. Hier profiteer je nu van en het zal effect hebben in de generaties die nog gaan komen.

  Laat je vrijblijvend voorlichten door Energievanzelf over de mogelijkheden bij zonnepanelen Wijk in Duurstede. Zo kun je snel profiteren van alle voordelen die zonne-energie te bieden heeft.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wat zijn de beste zonnepanelen?

  De ontwikkelingen op het gebied van zonnecellen hebben geleid tot panelen die ook energie opleveren in de schaduw. Betere verbindingen en conversie van energie zorgt voor een hoger rendement waarbij alle panelen samenwerken. Uiteraard zul je rekening houden met wattpiek, het maximaal haalbare vermogen. Toch zijn er meer factoren die een rol spelen bij het maken van een keuze. Bij zonnepanelen in Wijk bij Duurstede bekijken we de specifieke situatie. Enkele factoren die hierbij een rol spelen zijn:

  • Ligging van de woning ten opzichte van de zon.
  • Bomen in de omgeving die zorgen voor schaduwval.
  • Mate van vervuiling door bijvoorbeeld bladeren in de herfst.
  • Hellingshoek van het dak wat invloed heeft op de lichtinval.

  Bij Energievanzelf leveren we niet één standaard configuratie, we stemmen de oplossing af op de situatie in de praktijk. Zo betaal je op voorhand niet meer dan nodig is met het hoogst haalbare rendement. We maken zonnepanelen in Wijk bij Duurstede kopen eenvoudiger dan ooit.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen

  Is er subsidie op zonnepanelen mogelijk?

  Op dit moment is er geen subsidie op zonnepanelen in Wijk bij Duurstede vanuit de regering. Een aantal jaren geleden was dit wel het geval. Er zijn nog wel lokale, regionale en landelijke maatregelen of acties, doe eens navraag bij de gemeente wat er mogelijk is. Zo zijn er bijvoorbeeld belastingvoordelen als je kiest voor duurzame maatregelen in huis, daarvoor kun je terecht op de website van de Belastingdienst.

  Voor ondernemers zijn er regelingen zoals de KIA of EIA, vraag het na bij je belastingadviseur. Ook de salderingsregeling is nog van kracht. Je hebt daarmee direct voordeel, ook zonder zonnepanelen subsidie in Wijk bij Duurstede. Energievanzelf denkt met je mee om kosten te besparen en het hoogste rendement te behalen. Niet alleen wat betreft kilowatt maar ook in je portemonnee.

  Contact opnemen

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.