Zonnepanelen Veenendaal

Zonnepanelen in Veenendaal kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Google review Energievanzelf

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Veenendaal

  Wil je de knoop doorhakken en ga je zonnepanelen kopen in Veenendaal? In dat geval zul je waarschijnlijk eerst informatie op het internet zoeken dat je helpt om een keuze te maken. Er zijn uiteenlopende mogelijkheden en uiteraard is er ook het kostenplaatje om rekening mee te houden. Er zijn diverse belangrijke overwegingen waaronder de kosten bij aanschaf, het rendement op de panelen en niet in de laatste plaats installatie.

  De panelen moeten gelegd worden volgens strenge normen en het proces moet uitgevoerd worden door specialisten die bekend zijn met de laatste ontwikkelingen omtrent duurzame energie. Dan kom je al snel uit bij Energievanzelf, de firma die sinds 2013 garant staat voor advies, verkoop en installatie. Door de klant te ontzorgen gaat het proces als vanzelf! Op deze pagina vind je een beknopt overzicht van alle pluspunten en opties. Meer weten? Neem dan gerust even contact op voor meer informatie.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  Wat zijn de kosten voor zonne-energie?

  De zon komt op in het Oosten en gaat weer onder in het Westen. Dit gaat vanzelf, het is niet nodig om hier een abonnement voor af te sluiten. Toch is zonne-energie niet gratis. Om van zonnestralen duurzame energie te maken is complexe apparatuur nodig. Bij zonnepanelen kopen in Veenendaal gaat het niet alleen om geld uitgeven maar vooral over geld besparen in de jaren die gaan komen. De zonnecellen in de panelen vangen licht op dat geconverteerd wordt tot bruikbare energie. De opgewekte stroom kan vervolgens voor allerlei toepassingen worden ingezet.

  Denk bijvoorbeeld aan de verlichting in huis, de verwarming of een elektrische auto opladen. Hier is technologie voor nodig, dit betekent een investering maken. Als je het totaal van kosten en baten tegen elkaar afzet dan kom je er snel achter dan gas en stroom via energieleveranciers een stuk duurder zijn. Zonlicht is een ‘gratis grondstof’ wat betekent dat zonne-energie relatief goedkoop is om op te wekken. Er zijn echter meer redenen om in Veenendaal zonnepanelen te kopen.

  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Redenen om voor zonnepanelen in Veenendaal te kiezen

  • Geld besparen: Binnen zeven tot tien jaar is het mogelijk om de investering op zonnepanelen terug te verdienen. Dit is een schatting op basis van diverse factoren, de werkelijke situatie kan per pand anders zijn. Het is wel zo dat energiekosten over de gehele linie stijgen waarmee zonne-energie goedkoper zal uitvallen.
  • Duurzaam wonen: We zijn als samenleving druk bezig met milieuvriendelijke alternatieven om als samenleving voor een gezonde aarde te zorgen. Zonnepanelen in Veenendaal helpen een bijdrage te leveren aan duurzaamheid zonder de rekening te betalen.
  • Vrije keuze: Het is niet nodig om na aansluiting op zonne-energie direct je huidige levering stop te zetten, het is in theorie wel mogelijk. Het is vooral de vrijheid van kiezen die overstappen interessant maakt. Wees gerust, je komt op donkere dagen niet zomaar in de kou te zitten.
  • Gericht op de toekomst: Wat gaan de olie- en gasprijzen doen de komende jaren? Dat weet niemand maar goedkoper wordt het waarschijnlijk niet. De zon zal nog wel een tijdje blijven branden. Daarmee is zonne-energie een duurzame oplossing waar je geen spijt van zult krijgen.
  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Welke zonnepanelen kiezen?

  Als je denkt aan een zonnepaneel dan zie je direct die donkere, glanzende rechthoek voor je, met het bekende raster aan lijnen. Hoewel dit inderdaad de standaard vormgeving is zijn er wel degelijk afwijkende soorten technologie, materialen en ook kwaliteitsverschillen. Daarnaast zijn er ook flinke verschillen in kosten. Als je informatie opzoekt dan verzand je snel in technische kenmerken zoals wattpiek en haalbaar rendement. Meer lezen leidt vaak juist tot meer twijfels.

  Dit is heel normaal want er zijn nou eenmaal veel factoren die van invloed zijn. Denk aan de hellingshoek, de ligging van het gebouw of hoeveel bomen er in de omgeving staan. Energievanzelf is leverancier van diverse merken zonnepanelen in Veenendaal want ieder project is maatwerk. Door de werkelijke situatie te beoordelen kan de oplossing die het hoogste rendement oplevert bepaald worden.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen
  Zonneepanelen zakelijke aanschaf

  Kun je subsidie krijgen voor zonnepanelen in Veenendaal?

  Omdat er flinke kosten gemoeid zijn met zonne-energie wordt er vaak gevraagd naar mogelijke subsidie voor zonnepanelen in Veenendaal. Vanuit de regering zijn er in het verleden subsidies verstrekt, voor bedrijven zijn er nog steeds mogelijkheden waaronder de KIA en EIA. Op gemeentelijk niveau kunnen er ook regelingen bestaan, belastingvoordelen of leningen voor verduurzaming.

  Naarmate je langer wacht zullen er minder mogelijkheden zijn om kosten te besparen. Het kan daarom voordelig zijn om nu de mogelijkheden in kaart te brengen en hier je voordeel mee te doen. Wil je binnenkort in Veenendaal zonnepanelen kopen? Neem dan contact op met Energievanzelf.

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.