Zonnepanelen Tiel

Zonnepanelen in Tiel kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Tiel

  Zit je bij de kapper en wil je een gesprek aanknopen? Vroeger kwam het onderwerp snel op het weer in Nederland. Niemand is er tevreden over en iedereen heeft wel iets op het weer aan te merken. Nu is er een nieuw gespreksonderwerp dat wat gevoeliger ligt; de energierekening. Moeten we alweer meer gaan betalen? Laten we weer het gesprek voeren over de zon en zonne-energie in het bijzonder. Zonnepanelen kopen in Tiel is namelijk dé oplossing om te besparen op de energiekosten en niet langer afhankelijk te zijn van de grillen van energiemaatschappijen.

  Het is echter niet zo eenvoudig als een setje panelen in een webshop bestellen. Om een hoge opbrengst te realiseren met een minimale investering is kennis nodig. En daarvoor kun je terecht bij Energievanzelf, koplopers op het gebied van zonne-energie. Op deze pagina geven we een korte introductie over zonnepanelen in Tiel kopen, neem gerust contact met ons op voor een maatwerk oplossing voor jouw woning, winkel of ander type gebouw.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  Welke voordelen bieden zonnepanelen in Tiel?

  Om licht en warmte op te wekken is energie nodig. Dit levert ons comfort en gemak. Zo kun je een mobiele telefoon opladen of een huis lekker warm stoken. We hebben energie nodig om te wonen, te werken en vooral ook om te leven. Met de toenemende druk op de tarieven voor gas en olie is het verstandig om uit te kijken naar een meer duurzame oplossing.

  Dan ligt zonne-energie voor de hand. Dit is een milieuvriendelijke bron van energie die niet zomaar uitgeput zal raken. Kun je in Tiel zonnepanelen laten installeren en hier voldoende rendement uit halen? Het korte antwoord is “ja, dit is mogelijk”.

  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Dit zijn vier redenen waarom je in Tiel voor zonnepanelen kiest:

  1. Maak je geen zorgen meer over de stijgende olie- en gasprijzen. Je kunt zelf zonne-energie omzetten naar stroom waarmee je onafhankelijk wordt van de grote organisaties.
  2. Het is niet nodig om direct de kabel door te knippen. Bij een tijdelijk tekort schakel je naadloos over naar traditionele energie zodat je nooit in het donker komt te zitten. Meer keuze is altijd beter.
  3. Zodra de panelen op het dak ingeschakeld worden dan begint je voordeel op te lopen. Tegenwoordig is het mogelijk om zonnepanelen in Tiel binnen een periode van 7 tot 10 jaar terug te verdienen. Dit is afhankelijk van de situatie en de oplossing.
  4. Naast persoonlijk voordeel lever je ook een bijdrage aan de samenleving door zelf duurzame energie op te wekken. Ook help je er toekomstige generaties mee. Iedereen profiteert dus van deze investering.


  Het blijft een grote stap die gepaard gaat met een flinke investering met een uitwerking over meerdere jaren. Laat je daarom eerst voorlichten door de specialisten van Energievanzelf over
  zonnepanelen in Tiel.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wat zijn de verschillen bij zonnepanelen kopen?

  Niet alle panelen zijn hetzelfde. Er zijn donkerblauwe panelen en zwarte panelen, met meer of minder wattpiek per paneel. Er zijn veel verbeteringen doorgevoerd in de afgelopen jaren en daar kun je nu van profiteren. Zo is het niet langer nodig om een perfecte invalshoek te hebben voor het zonlicht. Ook met een plat dak is het mogelijk om een hogere opbrengst per paneel te realiseren. Daarnaast zijn er ook verschillen in de wijze waarop zonlicht wordt geconverteerd naar stroom. Alle schakels in de keten moeten optimaal functioneren om het hoogste haalbare rendement op te leveren. Bij het plaatsen van zonnepanelen Tiel letten we daarom op zaken als:

  • De hellingshoek van het dak. Denk aan een zadeldak of een plat dak.
  • De oriëntatie van het dak ten opzichte van de zon.
  • Groen in de omgeving zoals hoge bomen die voor schaduw zorgen.
  • Mogelijke vervuiling door stof of bladeren op het dak.

  Energievanzelf zal daarom ter plekke de situatie opnemen met als doel zonnepanelen in Tiel kopen eenvoudiger te maken. Met meer rendement en minder kosten.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen

  Subsidie en zonnepanelen in Tiel

  Er zijn in het verleden mogelijkheden geweest voor subsidie bij zonnepanelen in Tiel en de rest van Nederland. De overheidsregelingen zijn niet meer van kracht, toch zijn er nog steeds voordelen voor het oprapen. Zo is er de salderingsregeling waarmee je extra opgewekte energie kunt verkopen aan het net. Deze regeling wordt afgebouwd maar nu profiteer je er nog van. Bedrijven kunnen weer een beroep doen op de Energie Investering Aftrek of de Kleine Investeringsaftrek.

  De Belastingadviseur kan hier meer informatie over geven. Soms zijn er lokale initiatieven maar uiteindelijk zal de keuze voor de juiste technologie het meeste voordeel opleveren. Zonnepanelen subsidie in Tiel is mooi meegenomen, een maatwerk oplossing biedt de basis voor duurzame en betaalbare energie.

  Contact opnemen

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.