Zonnepanelen Oss

Zonnepanelen in Oss kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Oss

  Als je deze pagina hebt gevonden dan heb je waarschijnlijk interesse om zonnepanelen in Oss te kopen. Misschien ben je momenteel op zoek naar goedkope zonnepanelen of je wilt graag eerst wat meer weten over de voordelen van zonne-energie.

  Energievanzelf is een leverancier van zonnepanelen in Oss die maatwerk oplossingen levert. Dankzij persoonlijk advies is het mogelijk om optimaal resultaat te behalen op basis van een scherpe prijs. Hoe dat mogelijk is leggen we uit op deze pagina, neem voor meer informatie direct contact met ons op.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  Drie redenen voor zonnepanelen in Oss

  Per situatie kunnen de voordelen om voor zonne-energie te kiezen anders zijn. Hier zijn alvast drie redenen die eigenlijk voor alle woningen van toepassing zijn:

  1. Goed voor het milieu: Een duurzame samenleving gaat niet vanzelf, we zullen allemaal ons eigen steentje moeten bijdragen. Met zonnepanelen in Oss laat je zien dat je werkt aan een milieuvriendelijke maatschappij.
  2. Goed voor de portemonnee: Je mag ook gerust aan jezelf denken, of beter gezegd je eigen portemonnee. Duurzame energie hoeft namelijk helemaal niet duur te zijn. De initiële investering kun je binnen afzienbare tijd weer terug verdienen.
  3. Goed voor de toekomst: Het is niet ingewikkeld om te voorspellen dat fossiele brandstoffen alleen maar duurder zullen worden. Neem een voorsprong en geniet direct van de energie die de zon ons geeft.

   

  Wat ook niet onvermeld mag blijven is dat je met zonnepanelen meer keuze hebt. Je hoeft de woning niet direct af te sluiten van gas en elektriciteit, er komt gewoon een optie bij.

  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Is zonne-energie duur?

  Energie ontstaat niet zomaar, die moet gemaakt worden door een grondstof om te zetten. Denk aan gas of olie. De zon schijnt altijd, doordat de aarde draait wordt ons stukje van de wereld een deel van de dag verlicht. Dit zonlicht is gratis en het zal ook niet opraken. Met zonnecellen is mogelijk om dit licht om te zetten naar energie.

  Die kunnen we gebruiken voor de elektra in huis, voor de verwarming of om een elektrische auto op te laden. Omdat de ‘grondstof’ gratis beschikbaar is hoeven we alleen nog te investeren in een manier om zonlicht naar energie om te zetten. Dit betekent dat in Oss zonnepanelen heel interessant zijn als methode om betaalbaar aan de energiebehoefte te voorzien.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Welke soorten zonnepanelen zijn het beste?

  Niet iedereen weet dat er verschillende soorten panelen leverbaar zijn. Op het eerste gezicht lijken ze namelijk veel op elkaar, met die glanzende rechthoeken en een raster aan dunne lijnen. In praktijk zijn er wel degelijk verschillen, zowel in termen van bouwkwaliteit als in opbrengst. De zonnepanelen in Oss die Energievanzelf levert worden afgestemd op de woning.

  De stand ten opzichte van de zon en bomen in de omgeving zijn bijvoorbeeld factoren die een rol spelen in de energie efficiëntie. Het maximale aantal wattpiek zegt niet zoveel als dit nooit behaald kan worden. Daarom is het van belang om eerst de situatie te bekijken om zo de beste keuze te maken.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen

  Werkt een zonnepaneel met weinig licht?

  Zonnepanelen kunnen veel energie opwekken, waarom ligt de Sahara er dan niet vol mee? Dit is een complex verhaal, eenvoudig gesteld kunnen die hoge temperaturen juist nadelig zijn voor het rendement. Een andere reden is dat landen met veel zon vaak ook olie bezitten, en dit zal de energie transitie remmen in deze gebieden.

  Een modern paneel hoeft niet altijd in de volle zon te staan, ook in een schaduwrijke omgeving wordt er nog steeds energie opgewekt. Zelfs een lantaarnpaal in de avond levert een beetje rendement op. De keuze voor het juiste zonnepaneel is hierbij van belang, bij Energievanzelf kunnen we je hier meer over vertellen.

  Contact opnemen

  Zit er subsidie op zonnepanelen in Oss?

  Het korte antwoord op de vraag of er subsidie op zonnepanelen in Oss mogelijk is; nee, dit is niet mogelijk. In het verleden heeft de regering inderdaad subsidies gegeven op installatie van duurzame panelen, dit is niet langer het geval. Er zijn echter wel diverse voordelen voor zowel particulieren en bedrijven vanuit de regering en gemeenten. Zo is er de salderingsregeling die nog steeds van kracht is. Hoewel deze regeling waarschijnlijk zal worden afgebouwd kun je hier op dit moment nog van profiteren. Dan is er nog de Energie Investeringsaftrek (EIA) en de Kleinschaligheid Investeringsaftrek (KIA) wat voor bedrijven interessant kan zijn. Zelfs zonder zonnepanelen subsidie in Oss kom je onder de streep na een aantal jaren voordelig uit. Door slim gebruik te maken van de beschikbare mogelijkheden profiteer je nog meer van zonne-energie.

  Heb je nog vragen over zonnepanelen in Oss? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met het team van Energievanzelf.

  Zonneepanelen zakelijke aanschaf

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.