Zonnepanelen Leusden

Zonnepanelen in Leusden kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Leusden

  Waar zouden we zijn zonder de zon? Het is de ster die het dichtst bij de aarde ligt. De zon verwarmt ons in de kou en biedt licht in de duisternis. De mogelijkheden van zonne-energie zijn al duizenden jaren bekend, het gebruik van zonnepanelen in Leusden is een recente ontwikkeling. Als je wilt investeren in deze technologie dan is er naast het kostenplaatje vaak een gebrek aan goede informatie die in de weg staat van een beslissing.

  Energievanzelf is een leverancier van duurzame oplossingen, we helpen sinds 2013 mensen met advies en installatie. Wil je binnenkort ook zonnepanelen kopen in Leusden? Lees dan zeker de informatie op deze pagina en neem voor advies op maat contact met ons op.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  Vier voordelen van zonnepanelen in Leusden

  Er zijn volop redenen om voor zonne-energie te kiezen. De voordelen zijn echter niet voor ieder huishouden hetzelfde. Om een begin te maken zullen we hier alvast vier voordelen opsommen.

  1. Uiteindelijk beslist de portemonnee. Daarom is het goed om te weten dat zonnepanelen in Leusden kopen een goede investering is. Op voorhand zullen de panelen behoorlijk wat geld kosten, maar dit ga je in de komende jaren snel terugverdienen. 7 tot 10 jaar is haalbaar, afhankelijk van de situatie.
  2. Natuurlijk mogen we de impact op het milieu niet vergeten. Gas en olie zijn belangrijk voor ons leven, maar duurzame oplossingen kun je ze niet noemen. Zonne-energie omzetten naar stroom is een milieubewuste keuze waarmee je een bijdrage levert aan een schoon leefklimaat.
  3. Duurzaamheid betekent ook toekomstbestendig. Gas en elektriciteit kan nog duurder worden, andere bronnen van energie bevinden zich toch vooral in de experimentele fase. Zonnepanelen zijn goed doorontwikkeld en hebben een lange levensduur.
  4. Meer keuze is altijd beter. Je hoeft de gaskraan niet dicht te draaien, het mag wel. Je zult nooit zonder stroom of verwarming komen te zitten, je maakt gewoon gebruik van de energiebron die op ieder moment het meest voordelig is.

   

  Het mag duidelijk zijn dat in Leusden zonnepanelen kopen een slimme investering is. Je moet daarbij wel de juiste afwegingen maken. Informeer naar de mogelijkheden of lees verder over zonne-energie in Nederland.

  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Zon in Nederland

  Met moderne panelen en maatwerk oplossingen kun je zeker aan de energiebehoefte voldoen. Zelfs bij schaduwval en met straatverlichting wordt nog energie geproduceerd. Ondanks de reputatie van Nederland als bewolkt land zijn er veel zonuren, de ligging ten opzichte van de evenaar is voordelig evenals de temperatuur en schone lucht. Er is een reden dat de woestijn niet vol ligt met deze panelen, dat heeft niet alleen te maken met de olie die daar te vinden is. De omstandigheden in Nederland zijn voordelig voor zonne-energie, laten we daar van profiteren!

  Als je specifiek wilt weten wat er haalbaar is met zonnepanelen in Leusden, informeer dan geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Werken zonnepanelen op mijn dak?

  De huidige technologie maakt het mogelijk om zonnepanelen op zowel platte als schuine daken te installeren. Er zijn echter wel verschillen in mogelijkheden en het rendement per paneel kan afwijken. Wellicht ben je als bekend met de term wattpiek. Dit staat voor de maximale opbrengst die een paneel in de volle zon kan leveren. Meer wattpiek betekent heel eenvoudig gesteld dat je minder panelen op het dak nodig hebt.

  Toch is het volledige verhaal wat meer complex. Zo is het mogelijk dat er relatief veel schaduwval is door bomen in de omgeving. Of er vallen veel bladeren op het dak. De ligging van het pand ten opzichte van de zon speelt ook een rol. Door vooraf de situatie te evalueren kan er een nauwkeurige berekening worden gemaakt van de opbrengst in de praktijk. De specialisten van Energievanzelf leggen graag uit hoe dit werkt.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen

  Subsidie mogelijkheden zonnepanelen in Leusden

  Je bent overigens niet de eerste die gemerkt heeft dat de oplossing op het dak ligt. Het valt op hoeveel zwarte en blauwe panelen verschijnen in het straatbeeld. Deze huishoudens zijn je al voorgegaan, zijn er nog opties voor subsidie voor zonnepanelen in Leusden? Vanuit de regering zijn duurzame investeringen in het verleden gestimuleerd, er is momenteel geen zonnepanelen subsidie in Leusden of op nationaal niveau.

  Dit betekent echter niet dat je geen voordeel meer hebt van zonne-energie, integendeel. Naast de voordelen die we al eerder op deze pagina hebben genoemd zijn er nog steeds belastingvoordelen mogelijk bij energiebesparende maatregelen. Informeer bij de belastingadviseur of hypotheekverstrekker naar de mogelijkheden. Voor bedrijven zijn er de KIA en EIA die voordeel kunnen bieden. Een besparing die zeker zwaar meetelt is maatwerk. Geschikte panelen voor de situatie, het juiste aantal en op een vakkundige wijze geïnstalleerd.

  Maak direct een afspraak voor een vrijblijvend adviesgesprek met de adviseurs van Energievanzelf voor zonnepanelen in Leusden.

  Contact opnemen

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.