Zonnepanelen Hilversum

Zonnepanelen in Hilversum kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Hilversum

  Zonder het licht van de zon zou er geen leven mogelijk zijn op aarde. Het is de ster die het dichtst bij onze planeet ligt. De ster die ons warmte biedt in de kou en licht brengt in de duisternis. We weten al duizenden jaren hoe we de kracht van zonne-energie kunnen gebruiken, toch is de toepassing van zonnepanelen in Hilversum van meer recente datum. Als je van plan bent zelf te investeren in deze innovatieve technologie dan heb je niet alleen geld nodig maar ook kennis. Dan kun je terecht bij Energievanzelf, de expert op het gebied van zonne-energie sinds 2013.

  Je kunt rekenen op maatwerk advies over zonnepanelen kopen in Hilversum. Met A tot Z ondersteuning inclusief professionele installatie. Op deze pagina geven we alvast wat algemene informatie, neem voor verdere vragen gerust even contact met ons op.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  4 voordelen van zonnepanelen in Hilversum

  Er zijn veel redenen om over te stappen naar zonne-energie. Toch zijn niet voor alle huishoudens dezelfde voordelen van toepassing. Deze vier voordelen zullen voor iedereen herkenbaar zijn:

  1. Er is een verschil tussen uitgaven en investeringen. Zonnepanelen in Hilversum kopen is een investering die zichzelf snel weer terug kan verdienen. Het is mogelijk om binnen 7 tot 10 jaar de complete investering terug te verdienen. Het rendement is uiteraard afhankelijk van meerdere factoren.
  2. We zijn sterk afhankelijk van olie en gas om te voldoen aan onze energiebehoefte. Dit zijn niet bepaald milieuvriendelijke oplossingen, daarnaast zijn het bronnen die uitgeput zullen raken. Met zonnepanelen investeer je niet alleen in jezelf maar ook in de omgeving. En daar worden we allemaal beter van.
  3. Andere vormen van energie brengen onzekerheid met zich mee. De prijzen worden bepaald door een klein aantal organisaties, of er komen nieuwe technologieën die nu nog teveel onzekerheid bieden. Zonne-energie is goed doorontwikkeld met producten die een lange levensduur hebben. Zo ben je goed voorbereid op de toekomst.
  4. Het is prettig om te kunnen kiezen. Voor gas, elektriciteit van de energieleverancier of voor je eigen panelen op het dak. Als er niet voldoende energie opgewekt kan worden dan zijn er altijd andere bronnen. Heb je stroom over dan kun je die salderen. Meer energie, meer keuze.

   

  In Hilversum zonnepanelen kopen is een slimme keuze waar je jarenlang profijt van zult hebben mits je de juiste afwegingen maakt. Lees snel verder over de situatie in Nederland of neem direct contact met ons op.

  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Is mijn dak geschikt voor zonnepanelen?

  Vroeger was de invalshoek van groot belang voor de opbrengst. Hoewel dit nog steeds een rol speelt is het wel degelijk mogelijk om zowel op schuine als op platte daken zonnepanelen te installeren. Per merk en type paneel zullen er echter wel verschillen zijn. Daarom is het van belang om per situatie de juiste oplossing te bepalen. Energievanzelf heeft om die reden gekozen om meerdere merken panelen te leveren. Zonnecellen hebben licht nodig om energie te produceren, dit hoeft echter niet volle zon te zijn. Daarnaast zijn de verbindingen van de panelen van belang. Niet ieder paneel levert op een specifiek moment dezelfde hoeveelheid energie op. Dan is er ook nog de omvormer, die de zonne-energie in de cellen zo efficiënt mogelijk moet omzetten naar stroom.

  De term wattpiek heb je vast al eens voorbij zien komen. Dat is het maximale rendement onder optimale omstandigheden. Meer wattpiek kan in praktijk betekenen dat je minder panelen op het dak hoeft te leggen. Maar je zult in de praktijk lang niet altijd dat maximum halen. Daarom is het van belang om rekening te houden met zaken als de ligging van het gebouw, de hellingshoek van het dak en bomen in de buurt die voor schaduw kunnen zorgen. We helpen je graag deze berekening te maken.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Subsidie op zonnepanelen in Hilversum

  Er verschijnen steeds meer blauwe en zwarte panelen op de daken in Hilversum. Kun je nog steeds profiteren van subsidie op zonnepanelen in Hilversum? Het korte antwoord is “nee, dit is niet langer mogelijk”. Althans niet vanuit de regering. Dit betekent echter niet dat er geen voordelen te behalen zijn. Duurzaamheidsmaatregelen bij een verbouwing bijvoorbeeld of het salderen van extra energie die je verkoopt aan de energiemaatschappij. Voor bedrijven zijn er regelingen zoals de EIA en KIA. Toch zegt een zonnepanelen subsidie in Hilversum niet alles. Wat zeker niet uit het oog verloren mag worden is het installeren van panelen die passen bij de situatie, een goede omvormer en een vakkundige installatie. Daar behaal je de grootste winst mee.

  Meer weten over zonnepanelen in Hilversum? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak met de specialisten van Energievanzelf.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.