Zonnepanelen Harderwijk

Zonnepanelen in Harderwijk kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Google review Energievanzelf

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  *Verplicht veld

  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Harderwijk

  De zon is een prachtige ster die ons warmte en licht schenkt zonder iets terug te verlangen. Nu kun je ook profiteren van de energie die de zon ons biedt. Dit stelt ons in staat om licht te brengen in de duisternis. Om lekker te koken, stoken en accu’s op te laden. Heb jij al ontdekt wat de voordelen van zonne-energie zijn en ben je van plan om binnenkort zonnepanelen in Harderwijk te kopen? In dat geval heb je goede informatie en helder advies nodig.

  Dan moet je bij de specialisten van Energievanzelf zijn. Je profiteert direct van jarenlange ervaring met duurzame energie, zowel voor particuliere klanten als voor bedrijven. Op deze pagina kun je alvast de basisinformatie over zonnepanelen in Harderwijk vinden. Voor meer informatie of om een vrijblijvende offerte aan te vragen kun je contact opnemen.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  Welk soort zonnepanelen kopen?

  Er wordt al tientallen jaren gewerkt aan panelen die zonlicht omzetten naar energie. Daarbij zijn er diverse factoren die een rol spelen zoals de kwaliteit van de zonnecellen, hoe de energie via contactlijnen wordt overgedragen of de omvormer die er bruikbare stroom van maakt. Dan hebben we nog slechts enkele technische details opgesomd. Er zijn namelijk ook nog andere factoren die een rol spelen.

  Denk aan bomen in de buurt die schaduw veroorzaken, hoe de daken ten opzichte van de zon staan of het periodiek reinigen van de panelen. Daarmee zal niet in alle gevallen gekozen worden voor precies dezelfde zonnepanelen in Harderwijk. Om er zeker van te zijn dat je optimaal profiteert van zonne-energie is het van belang om eerst een berekening te laten maken door een specialist.

  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Daarom zonnepanelen in Harderwijk

  Niet iedereen zal om dezelfde redenen in Harderwijk voor zonnepanelen kiezen. Hier zijn drie voordelen waar iedereen baat bij heeft:

  • Lagere energiekosten: Uiteindelijk zal het bedrag onder de streep veel mensen over de streep trekken. De initiële investering ligt behoorlijk hoog, toch zul je de volgende maand het voordeel al merken op de energierekening. Vaak is het mogelijk om binnen een periode van 10 jaar de kosten voor de panelen terug te verdienen.
  • Beter voor het milieu: In Den Haag en Brussel worden allerlei regels bedacht om klimaatverandering tegen te gaan. Waarom afwachten? Ga zelf aan de slag met milieuvriendelijke zonne-energie. Dit is een investering waar je niet alleen zelf van zult profiteren, maar waar je buren, kinderen en kleinkinderen ook van kunnen genieten.
  • Voor de toekomst: Het is ondertussen vrij duidelijk dat fossiele brandstoffen niet goedkoper zullen worden. Kernenergie en steenkolen hebben ook geen schijn van kans ten opzichte van de zon. Deze grote vuurbal zal niet zomaar doven, en laat zich niet omkopen. Met zonnepanelen in Harderwijk ben je voorbereid op de toekomst.

  Dit zijn nog maar drie voordelen waar iedereen van profiteert. Per huishouden zullen er nog meer redenen zijn om nu de keuze te maken. Laat je geheel vrijblijvend voorlichten door de specialisten van Energievanzelf en ontdek hoe je maximaal profiteert van zonne-energie.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wat kost zonne-energie?

  De zon is een gulle gever. Het maakt leven op aarde mogelijk zonder een rekening te sturen. Dit geldt echter niet voor de wijze waarop zonnestralen omgezet worden naar stroom. Zonnepanelen in Harderwijk moet je niet zozeer zien als een kostenpost maar als een investering. Als je de kosten uitrekent op de levensduur dan verdien je deze invesering snel weer terug.

  Je bent ook niet langer afhankelijk van maatschappijen die hun tarieven weer naar boven bijstellen om allerlei redenen waar je geen vat op hebt. Als je kijkt naar olie, gas of kolen dan kom je vanzelf tot de conclusie dat zonne-energie heel voordelig is. Zo hoeft duurzaam helemaal niet duur te zijn. Zelfs in de schaduw kun je energie opwekken met de juiste panelen. Het is wel van belang om goede afwegingen te maken. Dan betaal je het minste per kilowatt aan energie.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen

  Is er subsidie op zonnepanelen in Harderwijk?

  In de begindagen van duurzame energieopwekking werd het plaatsen van panelen gepromoot via de overheid. Dankzij subsidies op zonnepanelen in Harderwijk hebben veel mensen reeds de vruchten geplukt van duurzame energie. Helaas kom je hier niet langer voor in aanmerking. Het is nog wel een aantal jaren mogelijk om te profiteren van de salderingsregeling. Dit houdt in dat je energie die niet gebruikt wordt kunt verkopen aan de energiemaatschappij. Zo valt je energierekening nog lager uit. Voor bedrijven zijn er nog steeds mogelijkheden waaronder de Energie Investeringsaftrek (EIA) en de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Voor particulieren kunnen er nog regelingen op gemeentelijk niveau bestaan. Zelfs zonder enige vorm van zonnepanelen subsidie in Harderwijk kun je binnen afzienbare tijd de volledige investering terugverdienen.

  Contact opnemen

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.