Zonnepanelen Gouda

Zonnepanelen in Gouda kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Gouda

  Waar zouden we zijn zonder de zon? De bron van licht, warmte en zelfs de productie van vitamine D in ons lichaam. Zonder zon zijn we nergens, we bedenken al duizenden jaren slimme toepassingen om zonne-energie maximaal te benutten. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen in Gouda. Je ziet op steeds meer daken deze panelen liggen, toch zijn ze niet allemaal hetzelfde.

  De kleur kan verschillen, de prijzen lopen sterk uiten. Zonnepanelen kopen in Gouda is niet zo eenvoudig als het lijkt. Tenminste niet als je de maximale opbrengst wilt halen uit de investering. Energievanzelf is sinds jaar en dag dé specialist in duurzame energie. Op basis van expertise zult je niet alleen informatie ontvangen over de mogelijkheden, we voeren het complete traject uit inclusief plaatsing en oplevering. Zo ben je verzekerd van een goede, veilige manier om duurzaam energie op te wekken.

  Lees voor meer informatie over zonnepanelen deze pagina of neem direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  5 redenen om voor zonnepanelen in Gouda te kiezen

  Er zijn meerdere voordelen om over te stappen op zonne-energie. Wat de redenen zijn zal voor ieder huishouden verschillen. Hier zijn alvast vijf argumenten om zonnepanelen in Gouda te kopen:

  1. Investeren, niet uitgeven: Iedere maand een beetje betalen lijkt minder dan in één keer een groot bedrag overboeken. Toch weten we dat abonnementen vaak duurder uitpakken op de langere termijn. Door nu eenmalig te investeren in zonnepanelen geniet je tot wel tientallen jaren van lagere energierekening.
  2. Goed voor het milieu: Duurzaam leven en handelen is meer dan beloftes op papier als je gebruik maakt van zonnepanelen in Gouda. Je werkt actief aan een beter milieu terwijl je kosten bespaart. We kunnen niet zonder energie, helaas zitten er altijd nadelen aan de opwekking hiervan. De zon biedt het meest verantwoorde alternatief.
  3. Energie in eigen hand: Wie bepaalt hoeveel olievaten er verkocht worden en tegen welke prijs? Waar komt het gas vandaan en hoeveel moeten we daarvoor betalen? Jouw stroom komt van je eigen dak, zo heb je meer controle over je energiebehoefte.
  4. Nooit zonder stroom: Ook als het bewolkt is kun je die elektrische auto opladen. Je kunt namelijk gewoon gebruik blijven maken van het standaard netwerk als je dit wilt. Wil je van het gas af? Dat is zeker een optie afhankelijk van de situatie.
  5. Goed moment: Er is momenteel nog een salderingsregeling van kracht, de technologie is in de afgelopen jaren flink verbeterd en andere bronnen van energie zijn duurder dan ooit. Dit is hét moment om te kiezen voor duurzame stroom.
  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Op ieder dak past een paneel

  Het gezegde luidt “op ieder potje past een dekseltje”. In Gouda zonnepanelen kopen betekent  maatwerk leveren. Het gaat namelijk niet alleen om wattpiek, naast het maximale vermogen zijn er ook situaties waarin er meer of minder opbrengst behaald kan worden. Denk aan een bewolkte dag of overhangende takken van bomen. Een goed paneel levert ook dan energie, zelfs bij straatverlichting zal er nog stroom gegenereerd worden. Er zijn oplossingen voor iedere situatie, voor zowel platte als schuine daken. We leggen graag uit wat haalbaar is in jouw situatie.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Is er genoeg zon in Nederland?

  Het is een logische vraag, zeker als het buiten bewolkt is en regent. Het antwoord is vrij eenvoudig; moderne panelen in combinatie met maatwerk oplossingen zorgen ervoor dat je voldoende energie kunt opwekken. Dit geldt niet alleen voor een situatie met volle zon maar ook in de schaduw of op een bewolkte dag. In Nederland zijn er meer zonuren dan je wellicht zult vermoeden, daarnaast profiteren we van een goede ligging ten opzichte van de evenaar. Onze lucht is schoon en de temperatuur is niet te hoog. Ons milde klimaat is een reden dat zonnepanelen in Hilversum meer rendement opleveren dan in een kale woestijn.

  Wil je weten wat er mogelijk is met zonne-energie in jouw woning, winkel of kantoor? Neem dan contact op, we maken graag een proefberekening voor je.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen

  Krijg ik subsidie op zonnepanelen in Gouda?

  Iedereen houdt van voordeel, de vraag of er nog subsidie op zonnepanelen in Gouda mogelijk is wordt vaak gesteld. Er is momenteel geen subsidie vanuit de overheid, dit neemt niet weg dat er nog steeds opties zijn met de verschillende duurzaamheidsmaatregelen. Ook is er nog steeds de salderingsregeling waar je nog steeds gebruik van kunt maken. Bedrijven kunnen via de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek of Energie Investeringsaftrek nog voordeel pakken.

  Zelfs zonder enige vorm van zonnepanelen subsidie in Gouda zul je binnen een redelijke termijn de investering terugverdienen. Het grootste voordeel valt te behalen door te kiezen voor hoogwaardige panelen die specifiek gekozen zijn voor het pand. Energievanzelf levert enkele merken om zo in iedere situatie het maximale rendement mogelijk te maken. Hoe dit werkt leggen we graag uit in een vrijblijvend adviesgesprek.

  Contact opnemen

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.