Zonnepanelen Elst

Zonnepanelen in Elst kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Elst

  De zon brengt ons licht en warmte. Nu brengt het ons ook energie. Daarmee kunnen we de woning verlichten als de zon ondergaat. We kunnen er ook mee koken, verwarmen of accu’s opladen. Zie je zelf ook de potentie van zonne-energie en wil je binnenkort zonnepanelen in Elst kopen? Dan heb je behoefte aan duidelijke informatie en eerlijk advies.

  Daarvoor kun je terecht bij Energievanzelf. Profiteer van jarenlange ervaring in duurzame oplossingen, voor zowel particulieren als bedrijven. Op deze pagina lees je alles wat je moet weten over zonnepanelen in Elst. Neem voor meer informatie of een maatwerk offerte direct contact met ons op.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  Welk type zonnepanelen kopen?

  Er zijn in de loop der jaren diverse panelen ontwikkeld. De kwaliteit van de zonnecellen, de overdracht van energie via de contactpunten en de omvormer spelen allemaal een rol in de maximale opbrengst per paneel. En dat zijn alleen nog maar de technische specificaties. Vervolgens zal het vermogen afhankelijk zijn van externe factoren zoals schaduw van bomen, positie ten opzichte van de zon of vervuiling van het paneel.

  Dit betekent dat er per dak en huishouden andere zonnepanelen in Elst mogelijk zijn. Het is dus niet automatisch zo dat de panelen van de buren ook op je eigen dak dezelfde opbrengst leveren. Laat daarom altijd vooraf een berekening maken van de geschatte opbrengst op basis van de situatie in de praktijk.

  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Voordelen van zonnepanelen in Elst

  Net zoals de oplossing kan variëren lopen de voordelen per situatie ook uiteen. Hier zijn alvast drie redenen om in Elst zonnepanelen te kopen waar iedereen voordeel van heeft:

  • Goedkopere energie: Laten we eerlijk zijn, als er financieel voordeel te behalen valt, dan is de keuze snel gemaakt. Zonnepanelen in Elst vereisen een behoorlijke investering, je zult de kosten wel direct terug gaan verdienen. Zo is het mogelijk dat je de kosten er binnen 10 jaar alweer uit hebt.
  • Milieuvriendelijk: Laat de politici maar regels maken, uiteindelijk weet je zelf het beste wat duurzaam betekent. Zonne-energie is de beste manier om op milieuvriendelijke wijze energie op te wekken. Het is daarmee niet alleen goed voor jezelf maar ook voor de omgeving.
  • Toekomstgericht: Fossiele brandstoffen zullen niet snel goedkoper worden. Dit merken we iedere keer aan de pomp als we tanken of wanneer we de energierekening ontvangen. Zonne-energie hoeft niet direct een vervanging te zijn van alle energie, het is een aanvullende optie waar je nu en in de toekomst van zult profiteren.

  Dit zijn slechts drie algemene voordelen van zonnepanelen in Elst. De specialisten van Energievanzelf leggen je graag uit wat jouw persoonlijke voordelen zijn.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Hoe werkt een zonnepaneel met weinig licht?

  Zonne-energie in een bewolkt land, heeft dat zin? In de eerste plaats schijnt er in Nederland meer zon dan we gevoelsmatig denken, als tweede hoeft de zon niet fel te schijnen om energie op te kunnen weken. Moderne panelen werken ook bij schaduw, zelfs lantaarnpalen op straat kunnen een bijdrage leveren aan de energie opwekking. Dit deel van de wereld is zelfs uitstekend voor zonne-energie. De temperatuur, hoeveelheid zonlicht en schone lucht zorgen ervoor dat zonnepanelen in Elst zonder problemen aan de energiebehoefte kunnen voldoen.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen

  Is zonne-energie goedkoper?

  Zonder de zon zou er geen leven op aarde mogelijk zijn. We hebben veel te danken aan zonlicht, toch hoeven we er geen cent voor te betalen. Om zonlicht om te vormen naar zonne-energie is echter wel een investering nodig. Zonnepanelen kopen in Elst is niet goedkoop, de kosten op jaarbasis vallen wel heel gunstig uit. Daarnaast ben je minder afhankelijk van schommelingen in prijzen vanuit andere bronnen. Je betaalt nu en profiteert later. In vergelijking met olie, gas of kolen kom je met zonne-energie voordelig uit. Daarnaast is er minder druk op het milieu. Dit betekent dat we er samen voor zorgen dat kosten voor energiemaatregelen lager uitvallen.

  Contact opnemen

  Subsidie voor zonnepanelen in Elst

  Toen zonnepanelen nog schaars waren werd er door de overheid flink geïnvesteerd om mensen aan duurzame energie te krijgen. De subsidies op zonnepanelen in Elst hebben heel wat mensen overtuigd om de stap te nemen. Dit voordeel bestaat niet meer, je kunt voorlopig nog wel profiteren van de salderingsregeling. Dit betekent dat je extra productie van energie kunt verkopen aan de energieleverancier. Dit voordeel wordt ook afgebouwd, nu kun je er nog voordeel uit halen. Voor bedrijven zijn er interessante opties zoals de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) en de Energie Investeringsaftrek (EIA). Daarnaast kunnen er op gemeentelijk niveau stimuleringsregelingen van kracht zijn. Vraag na of er zonnepanelen subsidie in Elst mogelijk is en laat een vrijblijvende berekening maken door de experts van Energievanzelf. Zelfs zonder subsidie kun je flink besparen op de energiekosten.

  Zonneepanelen zakelijke aanschaf

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.