Zonnepanelen Ede

Zonnepanelen in Ede kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Ede

  Als je goedkope zonnepanelen in Ede wilt kopen, dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. Maar let op, want goedkoop kan natuurlijk duurkoop zijn. Om optimaal profijt te hebben van de voordelen die je kunt halen uit zonne-energie, zul je eerst alle mogelijkheden op een rijtje moeten zetten en enkele berekeningen moeten maken om de beste optie te kiezen.

  Voor betrouwbare zonnepanelen kopen in Ede kun je terecht bij Energievanzelf. Niet alleen omdat we scherpe tarieven hanteren voor panelen en installatie, maar vooral ook omdat we maatwerk oplossingen bieden die maximaal rendement opleveren. Op deze pagina geven we een overzicht van de voordelen en mogelijkheden, neem voor meer informatie gerust even contact met ons op.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  Daarom kies je voor zonnepanelen in Ede

  In iedere situatie zijn er voordelen die in meer of mindere mate een rol spelen. Hier zijn drie redenen om voor zonnepanelen te kiezen die voor iedereen van toepassing zijn:

  1. Iedere maand minder betalen: Een lagere energierekening staat voor velen op het verlanglijstje. Hoewel je met zonnepanelen in Ede op voorhand een flink bedrag moet betalen, merk je op de eerstvolgende energierekening de besparing al. Maand na maand betaal je een veel lager bedrag dan voorheen. Duurzaam is zeker niet duur met zonne-energie.
  2. Het milieu is je dankbaar: We hebben maar één aarde, daar moeten we met z’n allen voorzichtig mee omspringen. Toch zijn de meningen over maatregelen verdeeld. Over het feit dat energie van de zon een duurzame oplossing is zijn we het wel eens. Niet alleen op de korte maar ook op de lange termijn.
  3. Niet langer afhankelijk: Het is geen prettig idee om overgeleverd te zijn aan de grillen van de energiemaatschappij of de eigenaars van de olievelden. De zon kunnen ze ons niet afpakken. Kies voor meer keuze en laat in Ede zonnepanelen installeren. Zo kun je kiezen voor fossiele brandstoffen of zonne-energie. Van meer keuzemogelijkheden word je altijd beter.
  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Welk type zonnepaneel kopen?

  • Er zijn diverse typen zonnepaneel op de markt leverbaar. Op het eerste gezicht lijken ze natuurlijk veel op elkaar. Een donker, glanzend oppervlak en dunne strepen. In praktijk zijn er toch een flink aantal verschillen die van groot belang zijn voor zonnepanelen in Ede. De term ‘wattpiek’ is ondertussen wel bekend, dit betekent overigens niet dat meer theoretische opbrengst automatisch ook beter is. Want de lichtintensiteit is ook niet over de gehele dag hetzelfde. De constructie, levensduur en degradatie in de loop der jaren zijn allemaal factoren die meespelen bij het bepalen van de juiste keuze. Zo bespaar je niet alleen nu op de energierekening maar je zult ook sneller de investering kunnen terugverdienen.
  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Wat betaal je voor zonne-energie?

  De zon schijnt gratis, daar hoef je niet voor te betalen. Naast licht overdag en productie van vitamine D heb je er echter niet veel aan. Om optimaal gebruik te maken van gratis zonlicht zul je dit eerst om moeten zetten naar bruikbare energie. Dat is net zo goed het geval met ruwe aardolie of hout dat verbrand wordt. Zonlicht is echter een ‘gratis grondstof’ waardoor alleen de investering in apparatuur voldoende is om er gebruik van te maken. Dit drukt de kosten. Dus zonnepanelen kopen is niet gratis, de opgewekte energie is wel degelijk aanzienlijk goedkoper dan de alternatieve bronnen van energie.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen

  Werken zonnepanelen zonder licht?

  Als er ergens over geklaagd wordt in Nederland dan is het over een gebrek aan zon. Dat is een beetje overdreven, daarnaast leveren in Ede de zonnepanelen ook energie als het een beetje bewolkt is. Zelfs bij licht van de lantaarnpalen worden de zonnecellen geactiveerd. Als het helemaal donker is dan zal er inderdaad geen energie worden gegenereerd, echter wat schaduw op de panelen is geen probleem. Omdat Nederland relatief hoog ligt ten opzichte van de evenaar duren zonsop- en ondergang hier vrij lang. Dit en de gemiddelde temperatuur zorgen voor een meer efficiënte opwekking dan bijvoorbeeld in de woestijn het geval is.

  Contact opnemen

  Zonnepanelen subsidies in Ede

  Het korte antwoord op de vraag of er subsidies op zonnepanelen in Ede mogelijk zijn is “nee, niet meer”. Toch is er een meer genuanceerd antwoord op deze vraag te geven. Het is namelijk zo dat nationale subsidieregelingen met betrekking tot zonnepanelen inderdaad niet langer beschikbaar zijn. Toch zijn er zeker nog voordelen te behalen. In de eerste plaats kunnen er per gemeente mogelijkheden bestaan. Ook is er nog steeds de salderingsregeling waarmee je korting kunt krijgen door een overschot aan energie aan de energiemaatschappij te leveren. Voor ondernemers is er de EIA (Energie Investeringsaftrek) en de KIA (Kleinschaligheid Investeringssaftrek). Zelf zonder zonnepanelen subsidie in Ede zul je nog steeds rendement behalen op deze technologie. Daarmee is het een beslissing waar je zeker geen spijt van zult krijgen.

  Zonneepanelen zakelijke aanschaf

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.