Zonnepanelen Duiven

Zonnepanelen in Duiven kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Duiven

  Vroeger werd er bij de kapper gesproken over het weer als je op zoek was naar een gespreksonderwerp. Tegenwoordig gaat het vaak over de energierekening. Die is torenhoog en blijft maar stijgen. Het wordt hoog tijd om het onderwerp weer te veranderen naar de zon, en dan met name zonne-energie. Want zonnepanelen kopen in Duiven is dé oplossing tegen hoge energiekosten. Je bent niet de enige die het heeft gemerkt, kijk maar eens om je heen in de gemeente. Steeds meer daken zijn uitgerust met donkerblauwe of zwarte panelen.

  Je kunt snel naar de winkel gaan en een set bestellen, toch is het niet zo eenvoudig als je zou denken. Tenminste niet als je graag van het hoogste rendement geniet met minimale kosten. Energievanzelf is al jarenlang de specialist op het gebied van zonne-energie. Door maatwerk te leveren kunnen we voor ieder woonhuis, kantoor of zakelijk pand de meest efficiënte oplossing leveren. En dat voor een scherpe prijs. Lees daarom voor zonnepanelen in Duiven kopen eerst deze pagina, of neem direct contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  Wat zijn de voordelen van zonnepanelen in Duiven?

  Energie betekent licht, warmte, comfort en gemak. Van een smartphone opladen tot de woning verwarmen, zonder energie kunnen we niet wonen, werken of leven. De energie van de zon biedt een milieuvriendelijke en duurzame bron van energie, zeker met de toenemende druk op gas en olie is het verstandig om naar alternatieve bronnen van energie te kijken. je kunt in Duiven zonnepanelen laten installeren maar levert dit voldoende rendement op?

  Jazeker, wel met moderne panelen en installatie op maat. Zo is er geen volle zon meer vereist, ook in de schaduw en zelfs bij straatverlichting wordt er stroom opgewekt. De ligging van Nederland ten opzichte van de evenaar, de temperatuur en schone lucht in Nederland dragen allemaal bij aan optimaal rendement op de investering. Wil je precies weten wat er mogelijk is met zonnepanelen in Duiven? Informeer dan naar de mogelijkheden in jouw situatie.

  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Hier zijn vier redenen om in Duiven voor zonnepanelen te kiezen:

  1. Wordt onafhankelijk van gas en olie. Met zonne-energie kun je voortaan zelf je energie opwekken ongeacht de prijscontrole door energieleveranciers.
  2. Als je in donkere dagen niet voldoende energie kunt opwekken, dan zit je echt niet in de kou. Je kunt namelijk gewoon aangesloten blijven op het traditionele netwerk. Meer keuze betekent meer vrijheid.
  3. Vanaf het moment dat de panelen in werking worden gesteld ga je profiteren van de opbrengst. Dit zul je maand in, maand uit merken op de energierekening. Afhankelijk van de specifieke condities is het mogelijk om binnen 7 tot 10 jaar de volledige investering terug te verdienen.
  4. Je levert met zonnepanelen in Duiven ook een bijdrage aan een gezonde samenleving. Deze effecten zullen in de komende generaties zichtbaar zijn. Daarmee profiteert iedereen van jouw beslissing.

   

  Laat je vooraf goed informeren door de specialisten van Energievanzelf. Na een vrijblijvend adviesgesprek kun je snel profiteren van zonnepanelen in Duiven en alle voordelen die zonne-energie levert.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Is er verschil in zonnepanelen?

  De technologie om zonnecellen te produceren is in de loop der jaren flink verbeterd. Voorheen was het nodig om zonlicht direct te vangen onder een specifieke invalshoek. Moderne panelen leveren niet alleen een hogere wattpiek per paneel, ze genereren ook energie in de schaduw en op platte daken. Alleen de kleur zegt niet alles, de wijze waarop de panelen in serie worden geschakeld en de conversie van licht naar stroom zijn allemaal factoren om rekening mee te houden. Zo letten we bij plaatsing van zonnepanelen in Duiven op zaken als:

  • Hoe de woning ligt ten opzichte van de zon.
  • Wat de hellingshoek van het dak is.
  • Of er bomen in de buurt staan die voor schaduw kunnen zorgen.
  • Welke risico’s er zijn op obstructies zoals bladeren die vallen.

  Door maatwerk configuraties te leveren kan Energievanzelf zorgen voor een installatie die bij aanschaf voordelig uitvalt en later het hoogst haalbare rendement oplevert. Zo maken we zonnepanelen in Duiven kopen eenvoudig.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen

  Dit moet je weten over subsidie op zonnepanelen Duiven

  In het verleden was er sprake van subsidie op zonnepanelen in Duiven. Plaatsing werd door de regering gestimuleerd. Dit is niet langer het geval, toch zijn er nog steeds mogelijkheden om geld te besparen. Zo is de salderingsregeling nog van kracht. Deze regeling wordt afgebouwd maar nu kun je er nog van profiteren. Bedrijven kunnen in aanmerking komen voor de Kleine Investeringsaftrek of voor de Energie Investering Aftrek.

  Informeer bij de belastingadviseur welke regeling het meeste voordeel oplevert. Naast zonnepanelen subsidie in Duiven blijft het van belang om een hoogwaardige systeem te plaatsen. Dan kun je zelfs zonder lokale of nationale voordelen snel rendement behalen op je investering.

  Contact opnemen

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.