Zonnepanelen Arnhem

Zonnepanelen in Arnhem kopen? Energievanzelf is de specialist in zonnesystemen. Wij willen zonne-energie voor iedereen mogelijk maken. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt.

Google review Energievanzelf

Start met besparen. Vraag een vrijblijvende offerte aan.
  Zonnepanelen kopen, laten installeren en geld voor je laten verdienen in Arnhem

  Als je op deze pagina bent beland dan zal dit vanwege een interesse naar zonnepanelen zijn. Wellicht wil je gewoon direct goedkope zonnepanelen in Arnhem kopen, het is ook mogelijk dat je graag eerst wat meer informatie leest over de voordelen van zonne-energie. Energievanzelf is een lokale leverancier van zonnepanelen in Arnhem, we leveren maatwerk oplossingen voor ieder type woning of bedrijfspand.

  Op basis van een persoonlijk consult en maatwerk oplossing is het mogelijk om het hoogste rendement te behalen op basis van gunstige tarieven. De mogelijkheden en voordelen van zonne-energie leggen we graag uit op deze pagina. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

  Drie voordelen van zonnepanelen

  Verdien geld met de zon

  Zonnepanelen verdien je met 5 tot 8 jaar terug. Daarna heb je nog +/- 15 tot 20 jaar rendement op je zonnepanelen.

  Meer kwaliteit = meer rendement

  Met de duidelijke garantievoorwaarden en goede producteigenschappen ben je bij Energievanzelf verzekerd van hoog rendement.

  Je eigen stroom opwekken

  Krijg nu de BTW nog terug en profiteer nog van de salderingsregeling.

  Drie voordelen voor zonnepanelen in Arnhem

  Niet iedereen heeft dezelfde redenen om over te stappen op zonne-energie. De voordelen kunnen per situatie verschillen. Hier zijn drie voordelen waar iedereen profijt van zal hebben:

  1. Milieuvriendelijke energie: We moeten allemaal ons steentje bijdragen aan een duurzame samenleving. Dit gaat niet vanzelf, het heeft geen zin om af te wachten wat anderen doen. Door zonnepanelen in Arnhem te laten installeren laat je zien een bijdrage te leveren aan een gezondere wereld.

  2. Geld besparen: Het is gelukkig niet nodig om als enige te investeren in een beter milieu. Het betreft een no-regret oplossing waar je zelf als eigenaar direct van zult profiteren. Duurzame is energie is namelijk niet duur, deze investering kan snel weer terugverdiend worden.

  3. Investeren op de toekomst: We kunnen niet voorspellen wat de toekomst ons precies gaat brengen, dat fossiele brandstoffen steeds schaarser en daarmee ook duurder worden mag duidelijk zijn. Je kunt nu al een voorsprong nemen en investeren in energie van de zon.

  Laten we ook niet vergeten te vermelden dat zonnepanelen een toegevoegde waarde hebben op de energievoorziening. Het is uiteraard niet nodig om gas en elektra direct af te sluiten, het is in eerste instantie een aanvullende oplossing. Je komt niet in de kou te zitten als het een dagje bewolkt mocht zijn.

  Vraag om persoonlijk advies
  • 1
   Advies

   Onze vriendelijke adviseurs bieden persoonlijk advies, kosteloos en geheel vrijblijvend. Samen zoeken we naar ideale zonnestroominstallatie die bij jouw situatie past, om maximaal te profiteren.

  • 2
   Installatie

   Als het ideale plan is gevormd begint het echte werk, de installatie van de zonnepanelen. Onze eigen monteurs verzorgen de volledige installatie van de zonnepanelen, de aansluiting van de zonnepanelen op de omvormer(s) en de aansluiting op de meterkast.

  • 3
   Resultaat

   Zodra de installatie is opgeleverd, begint het besparen meteen. Via de app kan je zien hoeveel de zonnepanelen opbrengen en hoeveel ze je besparen. De woning neemt in waarde toe en je bent minder afhankelijk van de energiemaatschappij, bovenal draag je bij aan een beter milieu!

  Betaal je veel voor zonne-energie?

  Energie moet opgewekt worden. Gas, olie of hout dat verbrand wordt zijn allemaal grondstoffen die gebruikt worden in de productie van energie. Zonlicht is gratis, de zon schijnt een aantal uren per dag op ons deel van de aardbol. Daar hoeven we niets voor te doen en het is geen energiebron die op zal raken. Deze zonne-energie kunnen we voor allerlei toepassingen gebruiken zoals de verlichting in huis, een boiler of om de elektrische auto thuis op te laden. Licht is gratis, de conversie naar zonne-energie brengt wel kosten met zich mee. In Arnhem zonnepanelen kopen is een betaalbare oplossing voor duurzame energie opwekking.

  Vrijblijvende offerte aanvragen

  Welke zonnepanelen kiezen?

  Niet alle zonnepanelen zijn hetzelfde. Op het eerste gezicht lijken die glanzend donkere panelen met dunne strepen erg op elkaar. Toch zijn er verschillen, met name in termen van bouwkwaliteit en opbrengst. Energievanzelf levert zonnepanelen in Arnhem die het beste passen bij de situatie.

  Zo wordt er rekening gehouden met de stand van het gebouw ten opzichte van de zon, ook bomen in de directe omgeving hebben invloed op het rendement. Een hoog aantal wattpiek zegt niet zoveel als er niet voldoende licht op schijnt. Door maatwerk te leveren behaal je het hoogste rendement op de investering.

  Advies voor jouw dak?

  Waar kunnen wij bij helpen? Of het nou gaat om een bedrijfspand of particuliere woning.
  Wij bieden de juiste oplossing voor ieder dak.
  Ik wil meer weten over zonnepanelen

  Zonnepanelen met weinig licht

  Als zonnepanelen zoveel energie opleveren waarom ligt de Sahara dan niet vol met deze technologie? Het is een technisch verhaal maar een hoge temperatuur is juist nadelig voor de opbrengst van een zonnepaneel. Daarnaast zijn er landen met veel zon waar de economie vooral gebaseerd is op oliewinning.

  In deze gebieden zal de energie transitie aanzienlijk langzamer verlopen. Moderne panelen zijn niet afhankelijk van optimaal zonlicht en kunnen ook in de schaduw voor een behoorlijke opbrengst zorgen. Zelfs straatverlichting levert een bijdrage aan de energiewinning.

  Contact opnemen

  Zijn er subsidies bij zonnepanelen in Arnhem?

  In het verleden waren er subsidies op zonnepanelen in Arnhem mogelijk. De landelijke subsidieregelingen bestaan niet meer, er is nog wel de salderingsregeling. Deze wordt geleidelijk aan afgebouwd, momenteel kun je er nog voordeel mee behalen. Voor zakelijk gebruik zijn er nog regelingen zoals de EIA (Energie Investeringsaftrek) en de KIA (Kleinschaligheid Investeringsaftrek).

  Op gemeentelijk niveau is er wellicht ook nog zonnepanelen subsidie in Arnhem waar je van kunt profiteren. Neem hiervoor contact op met de gemeente of vraag het aan de specialisten van Energievanzelf. Zelfs als je van geen enkele regeling gebruik zou maken dan kun je nog steeds binnen afzienbare tijd de investering terugverdienen.

  Wil je weten wat zonnepanelen in Arnhem kopen oplevert in jouw situatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op voor meer informatie.

  Zonneepanelen zakelijke aanschaf

  ONZE PROJECTEN

  Projecten waar we trots op zijn

  De juiste oplossing voor je probleem. Ieder dak is maatwerk en wij zorgen ervoor dat je kiest voor de juiste zonnepanelen. Zorgeloos jouw eigen groene stroom produceren.

  VRAGEN? ENERGIEVANZELF GEEFT ANTWOORD

  Hoe werkt salderen?

  Overdag wekken de zonnepanelen meer stroom op dan wordt verbruikt. In de avond en nacht verbruik je juist meer stroom. De stroom die zonnepanelen overdag hebben opgewekt en je niet hebt gebruikt, mag je wegstrepen tegen de stroom die je ’s avonds en in de nacht weer gebruikt.

  Waar moet ik op letten bij het kopen van zonnepanelen?

  Zorg dat je weet hoeveel stroom je het afgelopen jaar hebt verbruikt. Met deze informatie kan dan worden berekend hoeveel zonnepanelen er nodig zijn om je verbruik te compenseren met zonnepanelen.

  Wekken zonnepanelen stroom als er geen zon is?

  Via de app zien sommige van onze klanten dat de panelen ook ’s nachts nog een heel klein beetje stroom opwekken. Dit komt dan omdat er bijvoorbeeld licht van een lantaarnpaal op de zonnepanelen schijnt. Zonnepanelen werken namelijk op licht, en niet op warmte.

  Zijn zonnepanelen ook rendabel met schaduw op het dak?

  Bij schaduw is het noodzakelijk om de zonnepanelen parallel te schakelen. Zie het als een string kerstlampjes, maar dan heeft elk lampje een eigen stekkertje. Als één zonnepaneel het een beetje minder doet, blijven overige panelen onverstoorbaar maximaal energie opwekken.