Reviews

Door de jaren heen heeft Energievanzelf duizenden huishoudens en bedrijven voorzien van een zonnepanelen installatie. Wij zijn trots op al onze projecten. Bekijk onderstaand de klantervaringen!

Ook klant worden?

Offerte aanvragen
Google reviews Energievanzelf
Joël Branger
2023-10-25
Goede service, goed contact ook met het bedrijf.
Jethro Knoop
2023-10-24
Vanaf het eerste contactmoment tot aan de plaatsing en oplevering heeft Energievanzelf het fantastisch gedaan! Erg blij met de zonnepanelen.
Arthur Zwart
2023-10-05
Laatst panelen lagen leggen, Energievanzelf was bijna de helft goedkoper dan een andere partij die een prijs had gemaakt. Contact was goed, aardige nette jongens die ze geïnstalleerd hebben, helemaal tevreden. Laat de zon maar shinen!☀️☀️☀️
Ferdy Witteveen
2023-10-04
Een bedrijf wat met je meedenkt en in alle facetten van het proces flexibel meewerkt. Zeer vriendelijk/klantvriendelijk maar ook vakkundig personeel. Soepele/duidelijke communicatie zowel vooraf als achteraf. In deze chaotische markt is het lastig om een goede keuze te maken maar voor hen gekozen nadat ik bovenstaande ook geverifieerd heb bij reeds bestaande klanten. Tot nu toe absoluut een spijt.
barbara ter beek
2023-09-08
Wat een toppers zijn dit! Echt een aanrader. Prijs kwaliteit perfect! Installatie uitgevoerd door zeer nette en vriendelijke installateurs. Naderhand was er iets mis. Binnen een week tijden hun en mijn vakantie opgelost. Ik raad dit bedrijf ook bij vrienden en familie aan! Niet twijfelen gewoon doen!
Hans Boonzaaijer
2023-09-06
Erg prettig bedrijf zeer klant gericht snelle montage en wat vooral belangrijk was dat ze de tijd namen om langs te komen en alles doornemen inplaats van alleen via de telefoon zeker een aanrader
Gert Willigenburg
2023-09-06
In Doorn aan twee zijden van het dak 20 panelen en een nieuwe meterkast laten plaatsen. Vriendelijke vakkundige medewerkers. Ik kan energievanzelf zeker aanraden.
Thijmen Van Veen
2023-09-05
Goede service! Erg blij met de zonnepanelen en de installatie
Ton Van Bladel
2023-08-18
Op de installatie, de installateurs en medewerkers van Energievanzelf is niets aan te merken. Alleen maar lof! Energievanzelf maakt echter gebruik van een app van Huwaei enof de site van Huwaei. Deze Chinese producent staat niet bekend als "veilig"!
Ton IJzendoorn
2023-07-24
Vorig jaar werd vanuit de gemeente aangeboden om je te laten adviseren over het verduurzamen van je woning. Het advies ging helaas niet in op het plaatsen van zonnepanelen, zou niet rendabel zijn. Na discussie en nader onderzoek (overigens niet op locatie) konden max 6 panelen worden geplaatst, meer was niet verantwoord, lees rendabel. Volgens mijn eigen onderzoek, foto’s in de tijd en op verschillende tijden, moesten meer panelen ook zeker rendabel zijn. Gezien de positieve reviews op onze lokale zonnepanelen specialist, begin april met Energievanzelf contact opgenomen. Na telefonisch contact kon de volgende dag al een afspraak worden gemaakt met Justin. Hij heeft mijn dak bekeken en adviseerde (onderbouwd) om 10 zonnepanelen te plaatsen. Zijn advies in combinatie met mijn eigen onderzoek gaf mij een goed gevoel. Direct een offerte aangevraagd en geaccepteerd. Vorige week vrijdag werden de zonnepanelen geplaatst door Mente en Niels. Zeer tevreden over het plaatsen van de panelen, het aanleggen en wegwerken van de bekabeling (geheel binnenshuis, zoals onderling afgestemd) en het aanleggen en -sluiten in de meterkast. Na de oplevering van Anna een mail ontvangen met instructies en een link naar de App om de opbrengst te kunnen raadplegen/monitoren. In het gehele traject werd door Energievanzelf goed gecommuniceerd en werden duidelijk afspraken gemaakt en ook nagekomen. Ik kan dit bedrijf aanraden, ben zeer tevreden.