Nét wat slimmer met energie? Profiteer van de exclusieve actie in Arnhem! 

Huiseigenaren in Arnhem opgelet: jouw gemeente profiteert deze maand van een exclusieve aanbieding! Met de zonnepanelen + thuisbatterij actie van Energievanzelf kies je nu nóg slimmer voor duurzame én voordelige energie. Kies uit één van de beschikbare pakketten en ontvang de installatie van de thuisbatterij gratis. Zo bespaar je tot wel 445 euro aan installatiekosten!

Meer informatie ontvangen over het meest geschikte pakket voor jouw huis? Laat je gegevens achter, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Energie Vanzelf Arnhem

Voor middenwoning en schuur

Pakket met 8 zonnepanelen

 • 8x glas/glas zonnepaneel (455 WP, Full-black)
 • Seriële hybride omvormer (1 fase | 3 Kw)
 • Installatie en in bedrijfstelling
 • Een besparing van € 1.031 per jaar!

Zonnepanelen pakket voor €3.290
Zonnepanelen pakket + thuisbatterij van   €7.248 voor € 6.803

Vraag vrijblijvend het pakket aan!

Meest gekozen~

Pakket met 10 zonnepanelen

 • 10x glas/glas zonnepanelen (455 WP, Full-black)
 • Seriële hybride omvormer (1 fase | 4 Kw)
 • Installatie en in bedrijfstelling
 • Een besparing van € 1.588 per jaar!

Zonnepanelen pakket voor  € 3.751
Zonnepanelen pakket + thuisbatterij van   € 7.709 voor € 7.264

Vraag vrijblijvend het pakket aan!

Voor grotere daken

Pakket met 12 zonnepanelen

 • 12x glas/glas zonnepanelen (455 WP, Full-black)
 • Seriële hybride omvormer (3 fase | 5 Kw)
 • Installatie en in bedrijfstelling
 • Zonnepanelen t.w.v. € 4.811, wat zorgt voor een besparing van € 1.936 per jaar!

Zonnepanelen pakket voor €4.811
Zonnepanelen pakket + thuisbatterij van   € 8.831 voor € 8.386

Vraag vrijblijvend het pakket aan!

Waarom investeren in zonnepanelen én een thuisbatterij een slimme stap is.

1. Besparen op de energierekening.

Zonnepanelen leveren energie van een bron die altijd beschikbaar is: de zon. Daardoor zorg je op een voordelige manier, voor duurzame energie. De thuisbatterij is biedt dan een goede aanvulling: hier wordt de opgewekte zonne-energie opgeslagen, zodat het bruikbaar is op het moment dat jij het nodig hebt.

2. Hogere woningwaarde en dynamisch contract 

Het aanschaffen van zonnepanelen in combinatie met de thuisbatterij zorgt ervoor dat jouw woning in een gunstiger energielabel terecht komt. Hierdoor stijgt de waarde van de woning met gemiddeld 10.000 euro. Een thuisbatterij werkt daarnaast ook ideaal in combinatie met een dynamisch contract. Hierbij heb je namelijk de mogelijkheid om stroom te kopen of verkopen wanneer dat voor jou gunstig is. Extra voordelen dus!

3. Saldering en terugleverheffing: voorbereid de toekomst in!

Hoewel de salderingsregeling op dit moment nog volop van kracht is, zal deze in de toekomst worden afgebouwd. De thuisbatterij slaat de opgewekte energie op, waardoor het niet teruggeleverd wordt aan het reguliere energienet. Dit scheelt veel terugleverkosten!

Vrijblijvend een offerte aanvragen

De thuisbatterij: ideaal voor zonnepanelen in Arnhem. 

Nóg een stap slimmer omgaan met zonne-energie? De thuisbatterij is een ideale aanvulling voor zonnepanelen. Met een thuisbatterij gaat de opgewekte energie namelijk niet verloren, maar het wordt opgeslagen voor momenten dat je het écht nodig hebt. Zo maak je optimaal gebruik van de energie die jij zelf opwekt!

Onze thuisbatterijen zijn voorzien van een slimme aansturingsmodule. Daardoor reguleer je zelf wanneer de stroom opgeslagen of uitgegeven moet worden. Hierdoor is het zelfs mogelijk om stroom te in- of verkopen op het moment dat de prijzen gunstig zijn!

Installatie door Energievanzelf: zo gaan we te werk.

01

Aanvraag en technische opname

Aanvraag gedaan? Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op. We bespreken de mogelijkheden én plannen een vrijblijvende afspraak in. Tijdens deze afspraak vindt een technische opname plaats, wat noodzakelijk is voor een goed energiebespaarplan!

02

Voorstel

Na de technische opname gaan we aan de slag met een uitgebreid voorstel. In dit voorstel ontdek je direct wat er nodig is om jouw woning te verduurzamen én wat jouw bespaarmogelijkheden zijn. Heb je hier nog vragen over? Dan lichten we dit natuurlijk persoonlijk verder toe!

03

Review en planning door de werkvoorbereiding

Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom voert de werkvoorbereiding nog een extra check op de werkzaamheden uit. Nadat dit is afgerond, plannen we een installatie afspraak met je in!

04

Installatie van de zonnepanelen

Tijd om aan de slag te gaan met de installatie! Aan het begin van de dag lopen we alle werkzaamheden nog even kort met je door. Daarna gaan onze monteurs aan de slag met installatie. Deze klus is dezelfde dag nog afgerond!

05

Nacontrole op basis van oplevering

Bij de oplevering van de zonnepanelen én de thuisbatterij maken we altijd een opleveringsdocument. Dit sturen we door naar de werkvoorbereiders: zij voeren dan nog een laatste check uit op basis van het opleveringsdocument. Is alles in orde? Dan ronden we de klus af!

06

Goede kwaliteit, stijlvol resultaat.

Energievanzelf kiest voor de zonnepanelen van AIKO. Daarmee heb jij 30 jaar vermogensgarantie én altijd inzicht in de opbrengst. De zonnecellen zijn op een slimme manier in het paneel verwerkt, waardoor de panelen een stijlvolle uitstraling hebben.

Ga voor duurzame energie, met zonnepanelen in Arnhem

De omgeving van Arnhem bestaat uit veel natuur en bossen. Dat is prachtig, maar niet altijd ideaal voor het gebruik van zonnepanelen. In dit geval is het belangrijk om een efficiënt plan op te stellen, zodat jij zoveel mogelijk kunt profiteren van de zonnepanelen. Staat het huis bijvoorbeeld teveel onder de bomen? Dan kan het een goede optie zijn om de zonnepanelen op de schuur te monteren. Ook het aantal zonnepanelen en het vermogen van de zonnepanelen speelt mee. Wij geven je daar graag advies over!

Woon je in of rondom het centrum van Arnhem? Dan zijn er andere factoren om rekening mee te houden. Zo is het hier belangrijk om efficiënt om te gaan met beperkte ruimte op het dak. Woon je in een appartementencomplex? Dan is het zelfs mogelijk om in overeenkomst met de VVE een plan voor het complex op te stellen. Ook hier zijn dus verschillende oplossingen mogelijk!

Koop jouw zonnepanelen in Arnhem nu extra voordelig in

Vandaag is het allerbeste moment om zonnepanelen aan te schaffen! Je profiteert nu namelijk nog optimaal van de salderingsregeling, waardoor eventuele terugleverkosten zo goed mogelijk verrekend kunnen worden. Daarnaast hoef je op dit moment géén BTW te betalen bij de aanschaf van zonnepanelen. Dat is een enorm voordeel wanneer je deze zonnepanelen als particulier aanschaft! Laat daarom een gratis dakcheck doen!

Vormen de aanschafkosten van zonnepanelen een drempel voor jou? Geen zorgen, er zijn veel mogelijkheden om op een voordelige manier geld te lenen. Bijvoorbeeld via de Energiebespaarlening. Daarnaast is het mogelijk om deel te nemen aan een energiecoöperatie. Woon je in een appartementencomplex? VVE’s komen zelfs in aanmerking voor een subsidie!

Aanvraag gemeentelijke zonnepanelen actie Arnhem

Naam(Vereist)
DWG - 20220518--12

Vraag direct een gratis dakcheck aan

Meer weten over zonnepanelen op jouw huis in Arnhem? Vraag vandaag nog een vrijblijvende gratis dakcheck aan of neem contact op voor vrijblijvend advies! Samen gaan we voor een optimaal resultaat!